Dünden bu yana Oğlak burcunda hareket eden Ay yarın sabah 10:40’a kadar burada kalacak ve sonrasında Kova burcuna geçecek.

Ay Yengeç burcunun yöneticisidir ve karşıt burcu Oğlak’da bulunmaktan da pek hoşlanmaz. Burada duyguları, maneviyatı yansıtmaktansa iç dünyamıza, hislerimize kurallar, kısıtlamalar getirmeye ihtiyaç duyar.

Hepimiz haritalarımızda Oğlak burcunun hakimiyetinde olan hayat alanlarında genellikle daha disiplinli, tutucu, kuralcı ve kitabına uygun davranmaya gayret ederiz. İşte Ay bu 2.5 günlük Oğlak yolculuğu sırasında hislerimizin biraz donuklaşmasına, “görev adamı” modunda hayatımıza devam etmemize neden olur.

Bu demek değildir ki duygusal olarak buz kesip, kristalize oluyoruz. Tabii ki değil ama, bu günlerde sorumluluklar, ödevler, yapılması gerekenler ve maddi değerler hepimizde biraz daha ön plana geçer, kuvvet kazanır.

Ay’ın Oğlak’taki konumu öncelikle Oğlak-Yengeç burçlarında, sonra da Koç-Terazi ikilisinde duygusal dalgalanmalara neden olabilir. Burçları ve yükselenleri Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar biraz daha rahat ve sakin karşılarlar Oğlak burcundaki Ay’ı. İkizler, Aslan, Yay ve Kova burçları ve yükselen burçları ise, ev ve aile yaşantılarında, duygusal hayatlarında aksayan alanlarda düzeltmeler yapma fırsatını bulabilirler.

Sevgiyle,

Yorumlar

Popüler Yayınlar