Bu gece sabaha karşı 03:53’den sabah 10:40’da Kova burcuna geçinceye kadar Ay boşlukta. Dolayısıyla sabah saatlerinde yapacağınız önemli konuşmaların bir yere varmaması, kararların askıda kalması çok kuvvetli ihtimal. Ay’ın Kova’daki hallerine bir sonraki gün birlikte bakarız.

Be gece Ay boşta kalmadan evvel en son açısını 03:53’de Pluto ile kavuşarak yapacak. Yani bu gece bilinçdışının derinlerinden gelen rüyalar gündemde olabilir. Sabah kalktığınızda kendinizi gergin, tuhaf hissedebilirsiniz. Bu hal özellikle Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarının son 10 gününde doğanlar için çok daha fazla geçerli. Belki de bu rüyaları kimseyle paylaşmadan uyanır uyanmaz bir yere not eder ve sonrasında sembolizmasını okumaya gayret ederseniz, kendinizle ilgili önemli ipuçları elde edebilirsiniz.

Akşamüstü 16:24 itibariyle ise Ay ve Boğa burcundaki Mars arasındaki üçgen kesinleşecek. Dolayısıyla günün bitiyor olmasına rağmen, kendimizi çok enerjik, özellikle maddi ve somut konularda inisiyatif alıp başlangıçlar yapacak kadar canlı hissedeceğiz.

Yarınınız güzel geçsin

Yorumlar

Popüler Yayınlar