Bugün sabah saatlerinde Başak burcuna geçen Ay yarın ve ertesi gün sabah saatlerine kadar buradaki yolculuğuna devam edecek. Yarınki paylaşımlarda Başak burcundaki Ay’a birlikte bakarız.

Yarın sabah (05:17) erken saatlerde Ay ve Mars arasında zorlayıcı bir açı kesinleşecek. Eğer yataktan nedensiz bir şekilde gergin, öfkeli, neşesiz kalkarsanız hiç şaşırmayın. Etkisi çok uzun sürmeyecek ama yine de negativitesini hissedebiliriz.

Hemen arkasından 10:38’de Ay-Merkür karşıtlığı var. Balık’da yoluna devam eden Merkür ile Ay’ın bu karşıt açısı, iletişimde, ticarette, kısmen teknolojide ve eğitimde biraz zorlanmalara neden olabilir. Aslında düşünce ile duygunun karşı karşıya geldiği bu açının etkilerinden mantıklı yaklaşımlara tutunarak kendimizi koruyabiliriz.

Akşam (18:06) saatlerinde ise Ay ve Neptün arasında bir karşıtlık kesinleşecek. Genel olarak duygularla bağlantılı olan bu açı içsel olduğu kadar dışsal çatışmaların da göstergesi. Özellikle, aile, anne ve kadınlarla ilişkilerde, aşırı fedakarlık, kendini bir yana bırakarak diğerlerinin ihtiyaçlarına öncelik vermek bu açının tezahürleri arasında görülebilir. Bunun yanı sıra, belki hali hazırda belki de geçmişte yapmış olduğumuz fedakarlıkları analiz edip, kendimizi, enerjimizi, emeklerimizi boşuna harcadığımızı da düşünebiliriz.

Yarınınız güzel geçsin


Yorumlar

Popüler Yayınlar