Bu sabahtan beri Yay burcunda bulunan Ay yarın ve ertesi gün öğlen saatlerine kadar burada yoluna devam edecek. Yarınki paylaşımlarda Ay'ın Yay burcundaki hallerine birlikte bakarız.

Bu gece sabaha karşı (03:54) Ay ve Satürn arasında meydana gelen altmışlık açı ve arkasından gelen (05:47) Güneş-Ay üçgeni güne iyi başlamamıza yardımcı olacak. Sabah dinlenmiş, enerjik ve pozitif bir ruh haliyle uyanmak en azından öğlen saatlerine kadar verimli olmamıza yardımcı olacaktır.

Yine sabah 08:57’de kesinleşen Ay-Venüs üçgeni de ilişkilerin pozitif, uyum içinde, kazançlı pazarlıklarla sonlanmasına özellikle kadınlarla ilişkilerin çok verimli ve uyumlu olmasına yardımcı olacaktır.

Ancak 13:41 itibariyle İkizler’deki Mars ve Yay burcundaki Ay arasında kesinleşen karşıt açı bazı çatışmaların yaşanmasına, özellikle iletişim yoluyla kurulan bağlarda anlaşmazlıkların olmasına neden olabilir. Agresyonun ve öfkenin yükseldiği bu saatlerde mümkün olduğunca önemli konuşmalar yapmamak faydalı olacaktır.

Akşam saatlerinde (20:43) kesinleşen Ay-Neptün karesi günün stresinden sonra kendimizi kurban olmuş ve kırgın hissetmemize neden olabilir. Mümkün olduğunca bu ruh halinden çıkarak, pozitif tarafta kalmaya çalışmak önemlidir.

Yarınınız güzel geçsin


Yorumlar

Popüler Yayınlar