Bu akşam Akrep burcundaki Ay 19:08 itibariyle boşlukta ve 01:08’de Yay burcuna geçecek. Yarınki paylaşımlarda Ay’ın Yay’daki yolculuğuna birlikte bakarız. Kısa bir süre sonra saat 06:28 de Merkür ve Jüpiter arasında bir kavuşum gerçekleşecek.

Merkür geri hareket halindeyken 15 Şubat günü de bu açı bir kez daha meydana gelmişti. O zaman da söylediğim gibi, bu açı iyimser bir düşünce tarzına, yumuşak konuşmalara ve felsefik paylaşımlara işaret eder. Zihni, iletişim tarzımızı, düşünce yapımızı sembolize eden Merkür’ün, büyüme, genişleme ve şans prensipleriyle özdeşleştirilen Jüpiter ile kavuşumu, büyük ve ilerici fikirlere de işaret eder. Sentez yeteneği kazandıran Jüpiter bu açı sayesinde akıllarımızdaki bölük-pörçük düşüncelerin bütünleşmesinde ve bir ana fikrin oluşmasında hepimize yardımcı olacaktır.

Yarın öğleden sonra (16:37) Ay ve Satürn arasında altmışlık bir açı meydana gelecek. Bu açı sayesinde güne daha gerçekçi ama daha huzurlu başlama fırsatını bulmuş olacağız. Aileyle ya da ev yaşantınızla alakalı sorunlara yarın çözüm üretmeniz her zamankinden daha kolay olacak. Arkasından yarın akşam saatlerinde (18:59) meydana gelen Yay’daki Ay ve Balık’daki Venüs arasında kare açı kadınlar için gerginliklerin işaretçisi. Genel olarak kadınlar arasındaki çatışmalara işaret eden bu etkileşim, kadınların kendi dişilikleriyle alakalı bazı sorgulamalara girmesine de neden olabilir.

Sevgiyle,

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar