Terazi burcundaki Ay yarın 17:10’dan gece 23:38’de Akrep burcuna geçinceye kadar boşlukta. Çarşamba ve Perşembe günü Akrep burcunda olacak, birlikte buradaki hallerine bakarız.

Bu gece sabaha dönerken, çok erken saatlerde (01:58) Ay ve Jüpiter arasında çok uyumlu bir açı meydana gelecek. Bu saatlerde ibadet eder ya da meditasyon yaparsanız eminim ki son derece verimli olur. Bu açı ayrıca sabah uyandığınızda da iyi bir ruh haliyle yataktan kalkmanızda etkili olacaktır.

Yarın akşam saatlerinde (17:10) Terazi’deki Ay ile Oğlak burcunda bulunan Pluto arasında zorlayıcı bir açı meydana gelecek. Pluto çok uzun zamandır bu burçta olduğu ve 2024 Ocak ayına kadar da burada kaldığı için artık bu enerjiye alıştık diyebiliriz. Yaklaşık her 7 günde bir Ay Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarında olduğunda bu zorlayıcı açıyı yaşıyoruz. Aslında bu açı aile içinde gizlenmiş konuların ortaya çıkmasına, derinde kalmış, bastırılmış, negatif duyguların ortalığa dökülmesine neden olabilir. Genel olarak da duygusal alanda manipülasyona açıklık yaratır. Dolayısıyla özellikle yukarıda belirttiğim burçların ve yükselen burçların daha kontrollü olması fayda sağlayacaktır.

Sevgiyle,

Yorumlar

Popüler Yayınlar