Dün akşam saatlerinden yarın gecenin geç saatlerine kadar Ay Terazi burcunda yoluna devam ediyor. Duyguları, ruh halimizi, günlük yaşam akışını anlatan Ay nezaketiyle ünlü Terazi burcunda olduğu zaman yaşamımızda da uyumlu bir akış hakim olur. Üstelik Terazi burcunun yöneticisi Venüs de şu sıralarda Balık burcunda olduğu için ilişkilerde samimiyet, şefkat, merhamet ve anlaşmazlıklardan uzak durma isteği çok yoğun olarak kendini gösterecektir.

Sesimizin tonunun bile bu dönemde daha yumuşak olduğunu, kullandığımız kelimeleri daha sıcak ve nazik olanlarından seçtiğimizi fark edebiliriz. Terazi’nin yalnızlıktan hoşlanmayan doğasının da katkılarıyla, sosyal ve duygusal olarak paylaşımda bulunabileceğimiz insanlarla zaman geçirmek isteyebiliriz. Yaşadığımız ve çalıştığımız alana estetik dokunuşlarda bulunmak, kendimize fiziksel olarak daha fazla özen göstermek ihtiyacı da bu dönemin temel ifadelerinden biridir.

Ay Terazi’deyken özellikle iş anlaşmaları yapmak, pazarlıkları dengeli bir şekilde tamamlamak için de çok uygun zamandır. Diplomasinin, başka bir deyişle nabza göre şerbet vererek orta noktaların bulunması, uzlaşma sağlanması bu dönemlerde daha kolaydır.

Sevgiyle,


Yorumlar

Popüler Yayınlar