Temizlik, düzen, detaylara önem, sağlıklı beslenme ve diyet gibi temel Başak karakteristiklerinin hakim olacağı bu Dolunay’ın etkilerini 13 Mart 2021 tarihinde meydana gelecek Yeniay’a kadar hissediyor olacağız. Balık burcundaki Güneş ve Venüs bize “detayları boşver, hayatın tadına varalım” derken, bizler ister istemez günlük yaşamımıza, çokça çalışmaya, birilerine hizmet etmeye zaman ve enerji ayırmak zorunda kalacağız. Burç ve Yükselen burçlara göre bu Dolunay’ın etkilerini aşağıda bulabilirsiniz.

Koç

Günlük hayat akışınızı, çalışma ortamınızı gözden geçirip, işe yaramadığını düşündüğünüz yaklaşımlardan, sistemlerden, kullanmadığını ev eşyalarından kurtulmak isteyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Çok çalışmanızın gerektiği, iş yükünüzün fazlalaşabileceği günlerdesiniz. Özellikle iş arkadaşlarınızla yaşadığınız problemleri çözmek, sonuçlandırmak için daha fazla istek hissedebilirsiniz. Bu dönemde sağlık ve beslenme gibi konuları tekrar ele alıp, yeni bir düzen oluşturmayı, hoşlanmadığınız alışkanlıklarınızı bırakmayı deneyebilirsiniz. Sindirim ve solunum sisteminize dikkat etmeniz, özellikle lifli gıdaları ve nefes çalışmalarını tercih etmeniz faydalı olacaktır.

 

Boğa

Bu Dolunay’ın sizin için gündemi çocuklar, yaratıcılık ve aşk. Çocuklarınızla alakalı bazı yeni sistemler geliştirmeniz, düzenlemeler yapmanız bu dönemde çok büyük olasılık. Onların hayatındaki bir takım değişimler sizin de günlük yaşantınızın farklılaşmasına neden olabilir. Bu değişimler sırasında detayları atlamamaya önem vermelisiniz. Bunun yanında yaratıcılığınız çok yükseldiği bir dönemdesiniz. Boğa burcunun yaratıcılığı zaten bilinir. Belki bir zamandır üzerinde çalıştığınız bir projeyi en ince detayına kadar ele alıp bitirme aşamasına gelmenizin zamanıdır. Bunun yanında gizli kalmış bir konuda bir haber alabilir, bir şeyler duyabilirsiniz.

 

İkizler

Başak Dolunayı ev yaşamı, aile, ebeveynlerle alakalı konuları gündeminize getirecek. Evde büyük düzenlemelere gidebilir, lüzumsuz gördüğünüz her şeyden kurtularak, erken bir bahar temizliğine girişebilirsiniz. Bir dönemdir süregelen aile ya da yaşam alanıyla ilgili değişimlerin sonuca varması, rahata kavuşmanız için de son derece uygun zamanlar. Ancak Dolunay anında ufukta sizin burcunuz yükseldiği için sağlık ve ikili ilişkiler konusunda da ilgilenmeniz gereken konular olabilir. Bedensel olarak özellikle solunum sisteminize çok dikkat etmeniz ve üşütmemeniz gerekiyor. İlişkileriniz yüzünden yaşayabileceğiniz gerginlikleri, nefes egzersizleri ve meditasyonla dengeleyebilirsiniz.

 

Yengeç

Bu Dolunay’da kardeşleriniz, kuzenleriniz ve yakın çevrenizle ilişkilerinizde bazı yargılara varmanız, son değerlendirmeleri yapmanız olası. Balık burcunda bulunan Venüs’ün etkisi iyicil kararlara varacağınızın, bu alanda ilişkilerinizi olumlu yönde ilerleyeceğinin göstergesi. Yeni şeyler öğrenmek, yakın çevreye küçük yolculuklar yapmak için de iki hafta boyunca fırsatlar yakalayabilirsiniz. Genel olarak iletişim kurma isteğinizin çok artacağı bir dönemdesiniz. Ancak konuşmalarınızın, yanlış anlaşılmadığına ve bazı düşmanlıkların doğmasına neden olmadığına dikkat etmeniz önemli. Bu kırgınlıklar, size karşı negatif hislerin beslenmesine neden olabilir. 

 

Aslan

Başak Dolunay’ı sizi maddi konularla, kazandığınız parayla alakalı yeni kararlar almaya yönlendirebilir. Bu alandaki detaylı incelemeler yapmanız, belki bütçenizi yeniden yapılandırmanız gerekebilir. Bu dönemdeki harcamalarda partnerinizle hemfikir olmanız, birlikte karar almanız faydalı olacaktır. Ayrıca sosyal yaşantınızın ve arkadaşlık ilişkilerinizin de aktif olacağı bir dönem. Bazı arkadaşlık ilişkilerindeki sorunların sona ermesi, tatlıya bağlanması, grup ve organizasyonlarda aktif şekilde öne çıkmanız söz konusu. Ancak arkadaşlar arasında konuşulanların orada kaldığına ve dedikoduya fırsat vermediğinize de dikkat etmelisiniz.

 

Başak

Bu Dolunay tam anlamıyla size ait demek hiç de yanlış olmaz. Hayatınızın her hangi bir alanında sevmediğiniz, artık ihtiyaç hissetmediğiniz bir ilişkiyi sonlandırabilir, her türlü lüzumsuz alışkanlıktan ve eşyadan kurtulabilirsiniz. Hem bedeninizi hem de yaşamınızı detokslama zamanındasınız. Özellikle mesleki alanda hoşunuza gitmeyen şeyleri konuşarak, belki yakınlarınızdan destek alarak halletmek, sonuca vardırmak için uygun bir dönemdesiniz. Ayrıca aile ve ev hayatı ile ilgili sorunları biraz gerginlik doğsa bile uygun şekilde çözmeyi başarabileceksiniz. İletişiminizin çok kuvvetli olduğu bu dönem partnerinize de duygularınızı daha derinden aktarabilmek için fırsatlar bulacaksınız.

 

Terazi

Kendinizi inzivaya çekmek isteyeceğiniz bir Dolunay sizi bekliyor. Uyku düzeninizde yenilikler yapabilir, daha sağlıklı olmak için kronikleşmiş alışkanlıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Sakin, meditasyona zaman ayırabileceğiniz, ruhunuzu yenileyip huzura ereceğiniz bir dönemdesiniz. Ayrıca seyahat planları yapmak, yeni bir eğitim için karar almak sizi motive edecektir. Bunun yanı sıra hukuki problemleriniz varsa iyi haberler almanız finale ulaşmasanız bile, ara sonuçların tatminkar olması söz konusu. Ayrıca yurt dışından beklediğiniz paket, haber ya da her hangi bir şeyin elinize ulaşması da sizi çok mutlu edecektir.

 

Akrep

Sosyal topluluk ve organizasyonlardan beklediğiniz haber, onay ya da kararlarla ilgili bazı sonuçları elde edebileceğiniz bir dönemdesiniz. Arkadaşlarınızla bolca zaman geçirerek, birlikte aldığınız bazı kararları veya başlattığınız projeleri sonuçlandırabilirsiniz. Ortak finansal girişimlerle ya da partnerinizle birlikte oluşturduğunuz bütçede bazı revizyonlara gitmeniz söz konusu olabilir. Bu konularda alınacak yeni kararlar kendinizi maddi olarak daha güvende hissetmenize yardımcı olacaktır. Uzun zamandır merak ettiğiniz sizin için gizemli bir konuda kaynaklara erişebilir, konunun uzmanlarıyla iletişim kurabilirsiniz.

 

Yay

Toplumsal yaşamla, kariyerinizle alakalı bazı kararlar almanız söz konusu. Devam eden bir projenin sonlanması, otoritelere sunulması ve başarı elde etmeniz sizi çok rahatlatacaktır. Aynı dönem işinizle alakalı yeni ve olumlu gelişmeler yaşamanız, olumlu gelişmelere tanık olmanız da olası. Ayrıca gerek iş ortağınızla gerekse özel hayatınızdaki partnerinizle birlikte bazı sorunların üstesinden gelerek daha rahat bir şekilde yolunuza devam edebilirsiniz. Partnerinizin ailesine, ebeveynlerine zaman ayırması, onlarla daha fazla ilgilenmek zorunda olması bu alanın da gündeminizi almasına neden olabilir. Bu fırsatı kullanarak siz de kendi ebeveynlerinize zaman ayırabilirsiniz.

 

Oğlak

Yurt dışı bağlantılarınızla alakalı sonuçlar elde edebilirsiniz. Yeni eğitim olanaklarını değerlendirmek, ya da bu alandaki çalışmalarınızı sonuçlandırmak için son derece uygun bir zamandasınız. Hukuki problemleriniz varsa bu alanda elde edeceğiniz sonuçlar sevindirici olacaktır. İlginizi çeken konularda daha kapsamlı bilgi edinmek, derinleşmek için son derece uygun bir zamandasınız. Yanı sıra, günlük yaşamınızı ve akışı, beslenme biçiminizi gözden geçirmek aksayan yanları düzeltmek için yeni kararlar almanız çok kolay olacaktır. Bunun yanı sıra iş arkadaşlarınızla yapacağınız konuşmalarda dikkatli olmaya yanlış anlaşılmalara fırsat vermemeye dikkat etmelisiniz.

 

Kova

Ortak yatırımlar ve beraber yapılan bütçelere, harcamalar alanında bazı önemli kararlar alıp, uygulamaya sokacağınız bir dönem. İş ortağınızla ya da eşinizle yapacağınız finansal hesaplar ve yeni kararlar rahatlamanıza ve güvende hissetmenize yardımcı olacaktır. Ayrıca yaratıcılık alanında kendinizi çok aktif ve istekli hissedeceğiniz bir dönem sizi bekliyor. Başladığınız projeleri ya da aldığınız eğitimleri bitirebilir, dostlarınızla yaptıklarınızı paylaşabilirsiniz. Çocuklarınız varsa, bu Dolunay’da onlarla ilgili bazı değişiklikler yapmanız ve kararlar almanız söz konusu olabilir. Bu konularda beklediğiniz bir haber varsa sizi memnun edecek şekilde gelecektir.

 

Balık

Partnerinizle veya iş ortağınızla alakalı kararlar alacağınız bir dönemdesiniz. Merak etmeyin olumsuz durumlar söz konusu değil. Tam tersine belki aranızdaki paylaşımı daha kuvvetli bir hale getirmek, birlikte hareket etmek üzere yeni girişimlerde bulunmak sizin için bu Dolunay’ın ana temaları. Özellikle ev yaşantınız, ebeveynlerinizle alakalı beraberce alacağınız kararlar son derece olumlu gelişmeleri de beraberinde getirecek. Bu dönemde evde zaman geçirmek, yaşadığınız ortamı düzenlemek, fazlalıklardan kurtulmak size iyi gelecektir. Ayrıca yeni emlak alımları, taşınmalar ya da evde yapılacak değişimler için de kararlar alabilirsiniz. 


Yorumlar

Popüler Yayınlar