Bugün İstanbul saatine göre 11:17 itibariyle Başak burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Dolunaylar tematik olarak ikili ilişkilere, karşı karşıya gelmelere ve doğum haritasında hangi alana düşüyorsa orada bazı sonuçların alınmasına, bazen de bitişlere işaret eder. Başak’ta meydana gelen bu Dolunay’da detaylara, planlamaya, sağlığa, temizliğe ve hijyene fazlasıyla önem vermemiz söz konusu.

Bu Dolunay’da hem iyicil gezegenler hem de zorlayıcı gezegenler iş başında. Dolunay anında ufukta İkizler burcu yükseliyor ve Satürn de Kova Tepe Noktası ile kavuşum halinde. Öncelikle bu temanın eğitim, medya, basın yayın (İkizler), yiyecek-içecek endüstrisi (Ay-Güneş V. & XI.Evler) gibi alanlarda, teknolojiyi (Kova) de içine alan bir takım düzenlemelerin (Satürn) yapılabileceğine ve bunların uygulamaya konulacağına işaret ediyor. Ayrıca Satürn’ün V.Evdeki Ay ile yaptığı 150°lik açı çocuklarımızla alakalı bazı düzeltmelerin de yöneticiler tarafından uygulamaya konulacağını ifade ediyor. Genel olarak gökyüzüne baktığımda 15 Mart itibariyle pandemi sürecine yönelik kısıtlamaların azalacağını, eğitim, eğlence hayatı, yeme-içme endüstri gibi hizmet alanlarına aşamalı bir serbestlik (XI.Ev) gelebileceğini söyleyebilirim.

Balık burcundaki Venüs’ün Güneş’e yakınlığı, Merkür ve Jüpiter arasındaki kavuşum, ortamın daha ılımlı bir hale kavuşacağının, bizlerin de gerginliklerimizin azalacağının göstergesi. Ancak Boğa burcunun son derecelerinde ve haritanın XII.Evinde bulunan Mars, IX.Evdeki Pluto üçgeninden aldığı güçle gizli bazı askeri harekatlar yapılabileceğini, yabancılardan gelebilecek bazı düşmanlıklara da ülke olarak açık olduğumuzu işaret ediyor. Fakat Türkiye Cumhuriyeti’nin IX.evine düşen Venüs ve Yükselen Burca yaptığı üçgen sorunların diplomasiyle çözüm bulabileceğinin göstergesi.

Yorumlar

Popüler Yayınlar