Her zaman çocuk sahibi olmanın dünyanın en önemli, değerli kazanımı ve en büyük riski olduğunu düşünmüşümdür. Bir insanın hayatı çocuk sahibi olduktan sonra asla bir daha eskisi gibi olamaz ve dünyada tek terk edilemeyecek, arka dönülemeyecek tek ilişkidir bana göre.

Her insan ihtiyacı olan ve yaradılışında kendisine verilen çok müstesna, çok özel tohum ya da tohumlarla dünyaya gelir. Her insan yaşama başlarken, zamanı gelince yani döngülerle açığa çıkacak cevherleri birlikte getirir.

Astroloji dünyadaki bu en kıymetli varlıklarımızın, çocuklarımızın hangi potansiyelleri taşıdığını, hangi cevherlerden yaratıldığını anlamak için büyük ve değerli bir araçtır. Düşünün ki elinizde bir tohum var ve o tohumun nasıl yetiştirilmesi, hangi döngülerle beslenmesi-sulanması gerektiğini biliyorsunuz. Böyle yetiştirdiğiniz bir tohumun doğru zamanlarda filizlenmesini, yapraklanmasını, sonra meyve vermesini görmek sizi mutlu etmez mi?

Kısacası astrolojik kişilik analizlerini kullanarak, bebeklikten ergenliğe, ergenlikten erişkinliğe, çocuğunuzun potansiyellerini anlayabilir, duygusal ihtiyaçlarına çok daha etkin bir şekilde cevap verebilir, ilişkilerinde yönlendirebilir, meslek seçimlerinde rehberlik edebilirsiniz. İyi bir astrolojik analiz insan psişesi, yetenekleri, eksikleri ve blokajları konusunda size çok değerli bir ışık tutabilir.

Sevgiyle,

Yorumlar

Popüler Yayınlar