Dünkü Dolunaydan sonra bugün de Ay Başak burcunda. Akşam 18:59 itibariyle boşlukta kalacak olan saat 22:16’da Terazi burcunda geçecek. Yarınki paylaşımlarda Ay’ın Terazi’deki hallerine yine birlikte bakarız.

Bugün 15:43’de Ay ve Pluto arasında bir üçgen açı meydana gelecek. Toprak burçlarında meydana gelen bu uyumlu açı, derinlerde kalmış, kendimizden bile gizlemeyi tercih ettiğimiz bazı duygularla hiç zorlanmadan yüzleşebileceğimiz anlamına geliyor. Duygularımızı forma sokup, materyalize edip, hatta dönüştürebiliriz.

Akşam saatlerinde ise (18:59) Ay ve Pluto gibi yine güçle bağlantılı Mars arasında bir uyumlu açı daha meydana geliyor. Yine Toprak burçlarında meydana gelen bu açı özellikle bedensel enerjinin yükselmesine, duygusal akışın rahatlamasına ve sonu kötü bitmeyecek duygusal boşalmaların yaşanmasına yardımcı olabilir. Başka bir deyişle bu Pazar günü bizler için duygusal anlamda bir yenilenme, tazelenme günü olacak. Dün yaşanan duygusal birikimin deşarjı için içinizden ağlamak ya da gülmek geliyorsa, kendinizi hiç tutmayın. Boşaltın, dönüştürün ve rahatlayın.

Sevgiyle,


Yorumlar

Popüler Yayınlar