Halen Ay evlilikleri sembolize eden Terazi’deyken sizinle bu senenin en uygun evlilik tarihlerini paylaşmak istiyorum. Kadın ya da erkek herkesin hayatındaki önemli dönüm noktalarından birisi olan evlilik, zamanın kalitesi göz önüne alınarak planlanırsa, çok daha kalıcı ve besleyici olabilir.

Her sene olduğu gibi bu yıl da Merkür 3 kez geri gidecek. Yılsonuna doğru aşk, evlilik gezegeni Venüs geri gitmeye başlayacak. Her türlü imzada önemi olan Jüpiter ve Satürn’ün de yıl içinde geri gitme dönemleri var. Bu arada bu yıl Mars hiç geri hareket etmeyecek.

Size vereceğim ilk tarihlerde bu gezegenlerin hiçbiri “Retro” değil. Bu dönemlerin içinde de alt başlıklarla dönemin özelliklerine göre ne tür bir evlilik kurumu oluşturabileceğinizi bulacaksınız.

İkinci dönem ise Jüpiter ve Satürn geri hareket ediyorlar. İlk devreler kadar mükemmel enerjiler olmasa da yine de kabul ve tercih edilebilir. Her kim evlenecekse, siz ya da yakınlarınız sonsuz mutluluklar diliyorum.


EN İYİ DÖNEM I - 21 Şubat-23 Mayıs 2021 (Retrosuz)

  • 25 Şubat-21 Mart arası yapılacak evlilikler çok romantik, duygusal, şefkat dolu olacaktır. Bu birlikteliklerde özgürlük ve zihinsel paylaşımlar ön plana çıkar.

  • 14 Nisan-9 Mayıs arası stabil, uzun soluklu, maddesel ve bedensel paylaşımların çok tatminkar olduğu evliliklere imza atılabilir.

·       

EN İYİ DÖNEM II - 18 Ekim-10 Aralık 2021 (Retrosuz)

  • 18 Ekim-5 kasın arası demokratik ama tutkulu, birlikte farklı deneyimler ve maceralar yaşayabileceğiniz bir evlilik yapabilirsiniz.

  • 5 Kasım-10 Aralık döneminde toplumda çift olarak önemli yer tutan, kariyerin ve maddi kaynakların evlilik içinde önemli olduğu bir birlikteliğe imza atılabilir.

·      

  İKİNCİ EN İYİ DÖNEM - 28 Haziran – 24 Eylül 2021 (Jüpiter ve Satürn Retro)

  •   1-12 Temmuz arası yapılacak evliliklerde, iletişim ve birlikte hareket etmek çok önemli olacaktır. Bu dönemde evlenenler birbirlerini kral-kraliçe olarak görürler.


  •   12 Temmuz-16 Ağustos arası yapılacak evliliklerde üretkenlik, çalışkanlık ve maddeyle iyi ilişkiler olacaktır. Bu çiftler birbirlerini yüceltmeyi çok seveceklerdir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar