Bugün 09:16 ile 17:16 arasında Terazi burcunda bulunan Ay, Akrep’e geçmeden evvel boşlukta. Yarın Ay’ın Akrep’teki yolculuğuna bakarız.

Gökyüzünde boşlukta kalmadan evvel de Oğlak burcundaki Pluto ile yine 09:16’da bir sert açı meydana getiriyor. Bu açının etkilerini yoğun olarak Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarının son 10 gününde doğanlar ve yükseleni bu burçlarda olanlar hissedecekler. Kısa süreli bir etki olsa bile, özellikle duygusal alanda, aileyle ilgili konularda, anneyle ve genel olarak kadınlarla çatışmaların yaşanması olası. Güç elde etme ve kullanma isteğinin biraz yoğun olduğu bu dönemde duygusal patlamalara ve aşırı reaksiyonlara dikkat etmek gerekir. Neyse ki aynı esnada Merkür ile meydana gelen üçgen açı tatlı sözlerle, yapıcı konuşmalarla ve rasyonel yaklaşımlarla bu tatsız durumların kolayca savuşturulabileceğine işaret ediyor.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Akrep burcuna geçmiş olan Ay, Kova’daki Venüs ile bir kare açı yapacak. Bu karşılaşmanın etkilerini en fazla Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarının ilk 5 gününde doğanlar ve yükseleni bu burçlarda olanlar hissedecekler. Dişil arketiplerin karşılaşması olan bu açı özellikle kadınların sadece özgür bir birey olmak ve üstlendikleri rollerin sorumluluğu arasında derin bocalamalar hissetmelerine neden olabilir. Beyler ise akşamın bu ileri saatlerinde hayatlarındaki kadınlarla duygusal alanda çatışmaya girmemeyi tercih ederlerse daha iyi olur.

Sevgiyle, 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar