Bugün SEVGİLİLER GÜNÜ. Her birinizin sevdikleriyle, kıymetlileriyle hiç ayrılmadan, aşk, şefkat, merhamet dolu bir yaşam sürmesini dilerim.

Balık burcundaki Ay saat 10:27 itibariyle 18:54’de Koç burcuna geçinceye kadar boşlukta kalacak. Yani gün içinde bazı konularda sonuca varamazsanız merak etmeyin akşam saatleriyle beraber düzelecektir.

Günün aynı saatlerinde Ay-Pluto arasında bir altmışlık açı meydana gelecek. Pluto derinde kalmış duygular, bilinçdışı ile bağlantılıdır. Dolayısıyla kendi gizli kalmış hislerinizle kolayca karşılaşmak, farkına varmak ve anlamak için fırsatlarınız olacaktır.

Bugün aslında gece yarısı (00:41) kesinleşecek Merkür-Jüpiter kavuşumu var. İletişimin çok yoğun olacağı bir güne işaret eden bu açıya rağmen, Ay’ın boşlukta, Merkür’ün de geri hareket halinde olduğunu hesaba katarak, net sonuçlar elde etmeyi akşam saatlerine kadar çok da beklemeyin derim. Ama gecenin ilerleyen saatlerinde iyicil, geleceğe yönelik planlar ve vaatler içeren konuşmaların olması da çok büyük ihtimal. Sevgi sözcüklerine hazır olun.

Gününüzün ve gecenizin aşk ve sevgi dolu geçmesini diliyorum.

Sevgiyle,

Yorumlar

Popüler Yayınlar