Bugün sabah erken saatlerde (04:47) ikisi de gücü sembolize eden Mars ve Pluto arasında bir üçgen meydana gelecek. Toprak burçlarında meydana gelen bu açı özellikle maddi ve mesleki alanda kararlı, iradeli, hedefe odaklı olmak konusunda enerji bulacağımızın ifadesi. Etkilerini yarın da hissedeceğimiz bu açıyla hayatlarımızda her hangi bir alanda inisiyatif almamız, öne çıkmamız, sahip olduğumuz potansiyeli kullanarak takdir toplamamız mümkündür.

Ay bugün Aslan burcunda ve bir sonraki paylaşımda birlikte gözden geçiririz. Fakat sabah saatlerinde (04:50) önce Uranüs ile bir kare, arkasından (05:53) Satürn ile karşıt açı meydana getirecek. Günün başlangıcında oldukça zorlayıcı olan bu karşılaşmalar, bir dönemdir süregelen Satürn-Uranüs karesinin etkilerinin artık bireysel düzlemde şiddetli bir şekilde hissedilmesine neden olacaktır (17 ve 19 Şubat paylaşımlarını okumanızı öneririm). Daha sonraki (11:57) Ay-Merkür ve Ay-Jüpiter (19:42) karşıtları da gerilen sinirlerin, bozulan sinirlerin yaralayıcı söylemler, toleransın tükenmesi, affetmenin zorlaşması gibi durumlara neden olabileceğini gösteriyor.

Venüs bugün Balık burcuna geçiyor. Belki de günün en güzel astrolojik olgusu bu. Yarın sizlerle birlikte bu geçişe de bakmak istiyorum.

Sevgiyle,

Yorumlar

Popüler Yayınlar