Bir evvelki paylaşımda bahsettiğim gibi Ay bugün ve yarın akşam saatlerine kadar Aslan burcunda. Aslında var olan zorlayıcı Satürn-Uranüs açısının tam manasıyla tetiklenmesine, günlük yaşamda, bireysel düzlemde daha şiddetli hissedilmesine neden olabilir.

Ay Aslan’dayken hepimizde biraz daha fazla abartma ihtiyacı vardır. Ne yapıyorsak biraz daha şaşaa ile yapmak, duygularımızı dramatize etmek, dikkat çekici reaksiyonlar vermek olasıdır. Ama bunun yanı sıra Aslan döneminde, eğlenmek, sanatla ilgilenmek, çocuklarla zaman geçirmek ve yaratıcılığımızı ortaya dökmek için de istek ve enerji hissederiz. Ay Aslan’da olduğu zaman hangi hayat alanını yönetiyorsa, o konularla alakalı yeni amaçlar edinmek ya da hedeflediğimiz noktaya varmak için daha konsantre bir şekilde odaklanmak mümkündür. Ayrıca Aslan’ın yöneticisi, Güneş gibi etrafımızdaki insanların yaşamlarına da ışık olmak, gelişimlerine katkıda bulunmak isteriz. Ay’ın Aslan’daki konumu sırasında burcu ve yükselen burcu Boğa, Aslan, Akrep ve Kova olanlar hayatlarının omurgasını oluşturan aile, kariyer, ikili ilişkiler ve öz benlik alanlarında biraz daha duygusal, dalgalanmalara açık ve hatta gergin olabiliriler.

Burcu ve yükselen burcu Koç ve Yay olanlar çok daha rahat, keyifli, eğlenceye, yeni ufuklara açılmaya, okumaya, öğrenmeye açıktırlar. Burcu ve yükselen burcu İkizler ve Terazi olanlar için tam bir sosyalleşme zamanıdır. Arkadaşlar, kardeşlerle zaman geçirmek ve yakın çevreye yapılacak kısa yolculuklar eğlenceli ve keyif verici olacaktır.

Sevgiyle,


Yorumlar

Popüler Yayınlar