Bugün Boğa burcundaki Ay sabah 10:26’dan akşam 19:03’te İkizler burcuna geçinceye kadar boşlukta. Kısacası gününüzü planlarken, beklentileriniz açısından aklınızda bulunsun.

Sabah çok erken saatlerde, Ay’ın bizler uykudayken Venüs ve Mars ile meydana gelen iki zorlayıcı açısı var. Bunlardan Mars ile olanın (03:49) güne daha yakın olduğu için belki biraz daha fazla etkisi olabilir. Sabah kalktığınızda kendinizi nedensiz yere gergin, kızgın ve öfkeli hissedebilirsiniz. Geçici bir durum olduğunu bilerek kontrollü olursanız, canınız daha az sıkılır. Takip eden saatlerde (10:29) Ay ve Pluto arasında bir üçgen açı oluşacak. Bu sabahki öfkeli halimizden kurtulmak, tazelenmek, duygusal olarak kendimizi daha güçlü hissetmek için fırsatı da beraberinde getirecek.

Akşam saatleri (21:49) ise biraz daha gergin. Balık’daki Güneş ile İkizler’deki Ay arasında bir kare açı oluşacak. Değişken burçlarda meydana gelen bu kare en çok kadın-erkek ilişkilerinde duyguların paylaşımı, yanlış anlaşılmalar ya da iletişim sorunlarıyla ilgili olarak tezahür edebilir. En iyisi biraz mutedil davranmaya gayret etmek.

Sevgiyle, 

Yorumlar

Popüler Yayınlar