Bu paylaşımda sizlere biraz Astroloji’nin kullanım alanlarından bahsetmek istiyorum. Sadece bir kehanet aracı olarak bilinen bu ilim aslında pek çok alanda farklı kullanımlara sahiptir. Ülkeler Astrolojisi, Karmik Astroloji, Meteorolojik Astroloji, Finansal Astroloji ve Soru (Horary) Astrolojisi bunlardan en önde gelenleridir.

Benim için ise Astroloji’nin en büyük ve önemli değeri insanın kendini tanıması, anlaması, gelişim noktalarını ve eksikliklerini, blokajlarını görebilmesine yarayan çok önemli bir araç olmasıdır. Doğarken bize lütfedilen “tohum”un ne olduğunu anlayarak, ona uygun hava şartlarını, beslenme ve sulama gereksinimlerini görerek, yani sahip olduğumuz potansiyelleri besleyerek, uygun şartlarda açığa çıkartmak ve kullanabilmek konusunda müthiş bir rehberdir. Bahsettiğim ekol Bireysel-Psikolojik Astroloji olarak bilinir.

Zamanın kalitesini, ruhumuzun gelişimine hizmet etmesi için doğumla beraber bize verilmiş potansiyelleri anlayarak uygun koşullarda ve zamanda açığa çıkartmak, dönüştürmek, hayat yolculuğunda daha kolay ve başarılı bir şekilde ilerlememizde büyük bir yardımcıdır.

Umarım Astroloji’nin rehberliğinden hepimiz payımıza düşeni almak için farklı bir gözle bakmayı deneyebiliriz.

Sevgiyle,

Yorumlar

Popüler Yayınlar