Ay bugün de İkizler burcunda. Akşam 21:38’den yarın sabah 06:52’ye kadar boşlukta kalacak. Daha sonra en rahat olduğu Yengeç burcunda yolculuğuna başlayacak. Geride bıraktığımız gecede ise Jüpiter ile bir üçgen açı meydana getirdi. O saatte uyumayanlarımız için iyimserliğin, vericiliğin ve pozitif duyguların hakim olduğu bir zaman dilimi yaşatmıştır.

Günün en önemli astrolojik olgusu Merkür’ün geri hareketini tamamlayıp, gece yarısı 03:53 itibariyle direkt hareketine başlamış olması. Bazı ekollerde geri hareketin etkisinden tamamıyla kurtulmak için hız kazanması, ki bu tarih 27 Şubat, bazı ekollerde ise geri harekete başladığı Zodyak konumuna tekrardan gelmesi, ki bu tarih de 13 Mart, gerektiği söylenir. Yani her ne kadar geri hareket bitmiş olsa da bir süre daha etkilerini hissetme olasılığımız olduğunu hatırlamalıyız.

Öğlen saatleriyle beraber (11:11) Ay Neptün ile bir kare açı meydana getirecek. Kısmen de olsa hayal kırıklıkları, kendimizi kurban durumunda hissetmek gibi bazı tatsız duygu hallerine girmemiz mümkün. Bu açının etkisini burçları ve yükselen burçları İkizler, Başak, Yay ve Balık olanlar daha derinden hissedebilirler.

Ama akşamın ilerleyen saatleriyle beraber (21:40) Ay’ın Kova’daki Venüs ile yapacağı üçgen günün tüm olumsuzluğunu silip atabilecek fırsatları da getirecektir. Özellikle aile ve kadın dostlarımızla yapacağımız sohbetler, paylaşımlar duygusal olarak yükselmemizde önemli rol oynayacaktır.

 

Sevgiyle,

Yorumlar

Popüler Yayınlar