Ay bugün sabaha karşı 03:15’den 06:11’e kadar boşlukta. Günün hareketsiz saatleri olduğu için bu durumun etkilerini hissetmeden atlatmış olacağız. Daha sonra Ay Boğa burcuna geçecek. Buna yarınki paylaşımda birlikte bakarız.

Gün içinde ılımlılık, sukünet hakim olsa da akşam saatleriyle beraber gerginlikler başlayacak. Bugün yine bu döneme damgasını vuracak çok önemli bir açı kesinleşecek ve bir hafta kadar tüm dünya bu açının etkisiyle irili ufaklı maddi-manevi sarsıntılar, kırılmalar, anlaşmazlıklar yaşayacak. Bu kesinleşmeden yaklaşık 1.5 saat önce Ay Satürn ve Uranüs karesinin müjdesini verircesine biriyle kavuşum diğeri ile kare açı meydana getirecek. Bu eski ile yeninin, kısıtlama ile özgürlüğün, baba ile oğulun, geleneklerle devrimin karşı karşıya gelişidir. Ancak işin içinde Ay da olduğu için bu karşılaşmanın ilk etkileri öncelikle aile kurumu, ilişkileri ve formasyonu üzerinde olacaktır. Başlangıç teması bu olsa da sonradan hayatın çeşitli alanlarında ve kitleler üzerinde etkilerini hissedeceğiz. Doğal olarak bu çok kuvvetli karşılaşma da bireysel düzlemde de ilk etapta bizleri biraz şaşkına çevirebilir. Daha sonra bu açının etkisi altında geniş ölçekli ve bireysel düzlemde olabileceklere daha yakından bakarız.

Yine de sizler hissettiğiniz baskı altında, ani kararlarla, özgürleşmek ve kurtulmak adına kendinizden bile beklemediğiniz reaksiyonlar vermemek konusunda bu dönemde gayret etmelisiniz. 

Sevgiyle,

Yorumlar

Popüler Yayınlar