Ay bugün sabah 09:17’den gece 23:51’e kadar Oğlak burcunda “boşlukta”. Dolayısıyla büyün etkileşimlerini sabah saatlerinde yapıp bitirecek. Fakat dün kesinleşen Kova’daki Venüs-Satürn kavuşumunun etkilerini bu Pazar gününde de üzerimizden kolayca atmamız pek de olası görülmüyor. Neyse ki Kova’nın serinliğini biraz kıracak, ısıtacak Ay’ın bulunduğu Yay burcu var.


Sabah 05:42 itibariyle Ay ve Neptün arasında bir kare açı meydana geliyor. Duygusal alanda hayal kırıklıkları, fedakarlıkların takdir görmemesi, ruhsal seviyede huzursuzluk olarak tezahür edebilecek bu açı çoğumuz uykudayken oluşuyor. Dolayısıyla bu saatlerde gördüğünüz rüyaların özel anlamlar ve mesajlar içerebileceğini hatırda tutmalıyız. Sonra Ay 09:17’de Merkür ile bir altmışlık açı meydana getirecek. Bu ruhumuza hitap eden kahvaltı sohbetleri, eğlenceli telefon konuşmaları ve (yasak bile olsa) yakın çevremizde küçük bir gezinti yapıp, etrafımızdakilerle ayaküstü sohbetler yapabileceğimize işaret ediyor.


Dünkü Venüs-Satürn kavuşumu yetmezmiş gibi bugün bir de işin içine Uranüs dahil oluyor ve bir kare açı oluşuyor. Bu karenin kesinleşme saati sabah 06:34. Satürn kavuşumun aşk, ilişkiler alanında yarattığı baskılar, ağır sorumluluk duygusu bugün isyankar patlamalara, ani, hiç beklenmedik çıkışlara ve bir şeylerin kopma noktasına gelmesine neden olabilir. Yani gün içinde sevdiğinizle her türlü yakınlaşmanızda, iletişiminizde çok temkinli ve kontrollü olmaya dikkat etmelisiniz.


Sevgiyle,

Yorumlar

Popüler Yayınlar