Ay sabah erken saatlerde (05:22) Boğa burcunda bulunan Mars ile bir uyumlu açı oluşturdu. Bu açı güne enerjik başlamak, duygusal olarak mücadeleci ama daha pozitif olmak için bizlere enerji sağlayacak. Özellikle yükselen burcu Boğa, Başak, Akrep, Oğlak ve Balık olanlar ve bu burçların ikinci on gününde doğanlar bu etkileşimden çok yararlanacaklar.

Sonra saat 09:56’da Ay ve Balık’daki Neptün arasında altmışlık bir açı oluşacak. Özellikle iş hayatında yaratıcılığı yükseleceği bu saatlerde, az da olsa karmaşa yaşanması, biraz tembellik ve konsantrasyon dağınıklığı deneyimlenmesi söz konusu. Bu saatlerde kendinizi hayaller kurarken ya da biraz şekerleme yapmak isterken bulursanız hiç şaşırmayın.

Akşam 20:20 saatlerinde ise yine Oğlak burcunda bulunan Pluto ile Ay arasında bir kavuşum gerçekleşiyor. Aslında güne damgasını vurabilecek etkileşim de budur demek hiç yanlış olmaz. Bu tanımadığımız bir enerji değil (2008’den bu yana deneyimliyoruz), ama yine de ister istemez, duygusal çalkantılar yaşanacaktır. Ruh halinde ani dalgalanmalar, derine itilmiş hislerin gün yüzüne çıkması mümkün. Mümkün olduğunca rasyonel ve objektif olmaya çalışmak sizi ruhen daha diri ve enerjik tutacaktır.

Sevgiyle,

Yorumlar

Popüler Yayınlar