Şimdi de kıymetli dostlarımızdan köpeklerimizin burçlarına bakacağımız bir diziye başlıyoruz. Tüm canlılarda olduğu gibi köpeklerin de davranışları ve karakterleri doğdukları zamanın kalitesinden etkilenir. Yani onların da burçlarına göre farklılıkları vardır.

Koç

Koç köpekleri ele avuca sığmayan, kendi boyuna posuna bakmadan her önüne gelene kafa tutabilen dostlarımızdır. Hangi büyüklükte olursa olsun kendini bölgesini, yaşadığı alanı ve sizi korumaya adamıştır. Hareket ihtiyacı çok yüksektir. Ama yürüyüşte diğer köpeklerle dalaşmaması da neredeyse imkansızdır.

Boğa

Boğa köpekleri, yemeğe ve rahatına düşkün, tembellik etmeyi seven bir yapıdadır. Köpek ailesinin en sakin, huzurlu üyeleridir. Ancak sabırları tükendiği zaman da kontrol altına almak çok zor hale gelebilir. Eğer kendinize güven ve sadakat odaklı bir dost arıyorsanız en mükemmel seçim olabilir.

İkizler

İkizler köpekleri susmak bilmeyen, mütemadiyen sesler çıkararak, maskaralık yapıp, ilginizi çekmek isteyen dostlarımızdır. Oyun oynamaktan, etrafı keşfetmekten ve çocuklarla dostluk kurmaktan çok keyif alırlar. Günlük hareket ihtiyaçları çok yüksektir. Eğer yeterince gezmeye çıkartmazsanız depresif olabilir. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar