Estetik duyarlılığın, sanatın, paranın ve aşkın gezegeni Venüs yöneticisi olduğu Boğa burcundan çıkarak bu sabah 03:36 itibariyle İkizler burcuna geçti. 18 Temmuz tarihine kadar buradaki yoluna devam edecek. Yani bu dönemde duygusallıkla akılcı davranış biçimini birlikte görmeye başlayacağız.

Aşkın, duyguların dilleneceği bu dönemde, Venüs’ün bu konumu his dünyamıza daha mantıklı şekilde yaklaşabilmemize yardımcı olacaktır. Güzel ve romantik konuşmaların, iletişimin yapılması, şiirlerin, mesajların havalarda uçuşması mümkün. Bu dönemde yüz yüze gelmeden, iletişim yoluyla (mesela sosyal medya) başlayan pek çok ilişkiye tanıklık edebiliriz. Ancak Venüs İkizler burcundayken çeşitlilik ihtiyacını da yaratır. Yani sadakat göstermekte biraz zorlanır. Dolayısıyla bu dönemde aşk ilişkilerinde merak ve değişiklik dürtüleriyle, küçük kaçamakların yaşanması da muhtemeldir.

Venüs İkizler’deyken değerler üzerinden ticaretin yükseleceği bir dönem söz konusu. Yani sanat eserlerinin, tekstil ve kozmetik ürünlerinin piyasada daha fazla ticaretinin yapılması mümkün. Edebiyat alanında duygusal ilişkileri anlatan kitapların çok satması da diğer bir tezahür olabilir. Paradan para kazanmak için de son derece uygun bit dönem olduğunu söylemek gerekir. Venüs’ün İkizler’de bulunduğu sürece sert gezegenlerle herhangi bir açısı olmadığı için bu dönem estetik operasyonlar, girişimler için çok uygundur.

Venüs’ün İkizler’deki konumundan şüphesiz ki en fazla burcu ve yükselen burcu İkizler sonra da Terazi ve Kova burç ve yükselen burçları olumlu etkilenecektir. Daha çok eğlence, öğrenme, yolculuklar ve çocuklarla alakalı pozitif değişimlerin yaşanması mümkün olabilecektir.

Diğer Değişken, Başak, Yay ve Balık burç ve yükselen burçları için, ikili ilişkiler, ev yaşamı, aile bağları ve kariyer hedefleri gibi hayatın ana alanlarında olumlu gelişmelerin yaşanması, yeni adımların atılması olasıdır.

Venüs’ün İkizler’deki konumu Koç ve Aslan burç ve yükselen burçları için yeni sosyal bağlantılar oluşturma, dostluklar kurma, küçük yolculuklara çıkma, bol bol iletişim ve kardeşlerle gelişen ilişkiler fırsatını getirir.

Boğa, Yengeç, Akrep ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının hayatında ise, maddi konularda ve sağlık alanında küçük dokunuşların, olumlu bazı düzeltmelerin olması mümkündür. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar