En kıymetli varlıklarımızdan olan kedilerimizin davranışları da karakterleri de aynı bizler gibi doğduklarını zamanın kalitesinden etkilenir. Yani onların da burçlarına göre farklılıkları vardır. Bu yazı dizisinde bu kadim varlıkların burçlarına göre en belirgin özelliklerini bulabilirsiniz.

Koç

Koç kedileri genellikle muzırlık peşindedir. Kendilerini aslan-kaplan sanmalarına neden olan özgüvenleri olağanüstü avcılık içgüdüleriyle hareket etmelerinin temel nedenidir. Sizler de dahil olmak üzere, sahipliklerini, yaşam alanlarını korumaya odaklanırlar. Yani eve gelen misafirlerin düşman olarak algılanması da olasıdır.

Boğa

Boğa kedileri tombulluktan obezliğe doğru ilerleyen yolda, hareketsiz kalarak büyük bir performans gösterirler. Genellikle tüm günü yattıkları yerden kıpırdamayarak, sadece biraz temizlik yaparak geçirirler. Güvenlik ihtiyaçları çok yüksek olduğu için, ev halkındaki ya da düzenindeki değişimler huysuzlanmalarında önemli etkiye sahiptir.

İkizler

Hiç susmayan, durmadan miyavlayan, söylenen kedilerdir. “Kediyi merakı öldürmüş” atasözü İkizler kedileri içindir. Evdeki her deliğe girmeyi, dolapların içini karıştırmayı, bilmedikleri hiçbir alan bırakmamayı isterler. Televizyon veya video oyunları izlemeyi severler. Hipnotize olmuş gibi saatlerce ekran başında da kalabilirler. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar