Bugün sabah 10:15’te İkizler burcundaki Güneş ile Kova burcundaki Satürn arasında üçgen bir açı kesinleşti. Açının etkisini bugün ve yarın hissediyor olacağız. Şubat ayında başlayan bu döngünün zorlayıcını bir fazını Mayıs ayının ortalarında geçirdik. Şimdi geldiğimiz aşamada disiplin, teknoloji, yönetimler ve yöneticiler ve liderlik konularıyla alakalı girişimlerde dengenin sağlanması, gerekli formasyonun oluşturulması söz konusu. Kurulmuş sistemlerin çalışırlığını, etkinliğini görmek, veriden ve bilgiden faydalanarak teknolojiyi etkin kullanmak ve sisteme dahil etmek, öğrenilenleri düzene sokmak, aktarmak ve paylaşmak için olumlu bir dönem söz konusu. Ayrıca bugün kesinleşen Güneş-Neptün karesinin yaratabileceği illüzyonları, yanılgıları ve ütopyaların peşinden gitmek için pek çok şeyi kurban edebilme potansiyelini de kontrol altına almakta çok etkili olacaktır.

Yaşam gücü, otorite ile ilişkiler, resmi yükümlülükler alanındaki ilişkilerde sorunların çözülmesi, problemlere çare bulunması mümkün olabilecektir. Yapılanların, bulunan çözümlerin gerçekten işe yarar ve kalıcı olması da bu açının pozitif etkileri arasındadır.

Öncelikle İkizler ve Kova olmak üzere, Koç, Aslan, Terazi ve Yay burç ve yükselen burçlarının ikili ilişkiler, genel sağlık, sosyal bağlantılar, arkadaşlıklar, kardeşlerle ilişkiler, çocuklar, ticaret, eğitim ve hukuki konularla bağlantılı meseleleri halledebilmek için fırsatlar bulması söz konusu olacaktır.

Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak ve Balık burç ve yükselen burçlarının ise, kariyer ve toplumsal hayat, çalışma yaşantısı ve iş arkadaşları, sağlık, aile ve ev yaşantısı, ebeveynlerle ilişkiler alanında düzeltme gerektiren pek çok konuda şans yakalaması olasıdır. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar