Bugün de Terazi, Akrep ve Yay burcu kedilerimizi tanıyalım.

Terazi

Kedi ailesinin en zarif ve güzelleridir. İnsanlara kendilerini sevdirmeleri ve kolayca sosyalleşmeleri en önemli özellikleridir. Eğer bir Terazi kediniz varsa yanına bir de arkadaş almanız onun daha mutlu ve dingin olmasında etkili olacaktır. Aksi takdirde sizden beklentileri daha yükselerek, bağımlılık seviyesine ulaşabilir.

Akrep

Akrep burcu kediler evdeki objeleri ya da kendilerince ilginç buldukları şeyleri bir yerlere saklamaya, gizli gömüler oluşturmaya çok meraklıdır. Kendine ait gizli bir hayatı varmışçasına evin içinde kaybolması, kendisi isteyinceye kadar da bulunamaması genel davranış biçimidir. Kıskançlıkları yüksek olduğundan değil başka bir evcil hayvan evin çocuğuyla bile anlaşması zor olabilir.

Yay

Yay kedileri oldukça meraklı ve özgürlüğüne düşkündür. Evin dışında olmak, çevreyi keşfetmek ihtiyaçları vardır. Dolayısıyla her an kendini dışarı atmaya hazır, kapının-camın açık kalmasını bekler. Sıcak, samimi davranışları ve bilgece bakışları çok sevilmelerinin nedenidir. Genellikle normalden daha iri olurlar. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar