Bugün 11:22 itibariyle yeraltı tanrısı, gücün efendisi Pluto ile güzel değerlerin ve duyguların kraliçesi Venüs uyumlu bir açı kesinleştirdiler. Venüs'ün Oğlak burcundaki geri hareketi nedeniyle, 2021 Aralık ayında ve bu senenin Mart ayında Venüs ve Pluto arasında üç kez kavuşum gerçekleşti. Sonuçlarını ise net bir şekilde her türlü tüketim malında ve hizmetteki ortaya çıkan enflasyon ve alım gücündeki düşüşlerle, finansal dalgalanma ve krizlerle yaşadık. Bu döngünün Mayıs başında biraz dengeleyici, sonunda ise yine sıkıntıları yüzeye taşıyan fazlarını atlattık. Bu aşamada ise durumu dengeleyici bazı yönetmelerin ya da yaklaşımların sistemlere entegre edilmesi için fırsatların yakalanması olasıdır.

Bireysel seviyede maddi değerlerimiz, kazançlar ve her türlü yönetim seviyesiyle ilişkilerin belirlenmesine, dengelerin sağlanmasına yönelik yeni bir döngünün başladığı söylenebilir. İlişkilerde, birlikteliklerde, dengelerin, kontrol ihtiyacının, tahakküm ve manipülasyon sınırlarının dengelenmesi söz konusu olacaktır.

Boğa ve Oğlak burçlarında meydana gelen bu açı, sanatsal, estetik, duygusal ve finansal her türlü değerin daha maddeci, prestij sağlayan, fonksiyonel bir hale evrileceğinin de ifadesidir. Faydası olacak romantik ve sosyal ilişkiler kurmaya çalışmak, bunlardan güç elde etmek ve farklı hedeflere erişmek için kullanmayı düşünmek bu açının etkisi altında olasıdır.

Özellikle Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak ve Balık burçlarının son günlerinde doğanların, ya da herhangi bir astrolojik noktaları bu burçların 26-29 derecelerinde bulunanların, kişisel davranışlar, bedensel sağlık, ikili ilişkiler, mesleki ve toplumsal yaşam, aile bağları, ev hayatı ve ebeveynlerle alakalı konularda önemli fırsatlar yakalamaları söz konusu olabilecektir.

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar