Bugün 10:45’te İkizler burcundaki Merkür ile Koç burcundaki Jüpiter arasında altmışlık bir açı kesinleşti. Nisan ayının sonlarında da bu iki gezegen arasında, Boğa ve Balık burçlarındayken yine bir sextil meydana gelmişti. Dişil burçlardaki bu karşılaşmadan sonra şimdi benzerini eril burçlarda bir kez daha yaşıyoruz.

Mart ayının ikinci yarısında yaşadığımız kavuşumla başlayan döngünün ikinci kez verimli olabilecek, rasyonel bir şekilde aşırılıkları dengelemek için fırsatları yakalayabiliriz. İletişim, eğitim, dış ticaret ve ticaret, medya, teknoloji alanında gereksiz ve mesnetsiz atılımların düzeltilmesi mümkün olabilecektir. Finansal konularda anlaşmaların yapılması, verimli girişimler için olasılıkların değerlendirilmesi mümkündür. Yeni fikirlerin uygulamaya sokulması, adımların atılması için uygun şartların oluşturulması da olasıdır.

Bireysel seviyede ise iyi niyetle verdiğimiz ama yerine getirmekte çok zorlandığımız hatta gerçekleştirilmesi imkânsız olan sözlerin, boş konuşmaların, gereksiz iyimserliğin telafisine yönelik eylemlere uygun şartlar yaratılabilir. Edindiğimiz bilgi ve deneyimleri, yeni öğrendiklerimizi kullanmak, hayatımıza entegre etmek için de kıymetli şanslar bulabiliriz.

Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay ve Kova burç ve yükselen burçlarının kişisel gelişim, kardeşlerle ilişkiler, romantik bağlantılar ve iş ortaklıkları, yaratıcılık ve çocuklarla alakalı konular, hukuki meseleler, eğitim ve öğretim, yolculuklar ve dış ilişkiler, sosyal bağlantılar alanında iletişimle ve doğru muhakemeyle iyileştirici, geliştirici fırsatları kullanması söz konusu olabilir.

Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak ve Balık burç ve yükselen burçlarının maddi konularda, ailevi ilişkilerinde, çalışma hayatında daha iyiye götürecek düzeltmeler yapmak için fırsatlar bulabileceklerini söylemek isterim. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar