Yazın ilk ayı Haziran’a yarın giriyoruz. Yazın bu günlerinde bizleri nelerin beklediğine birlikte bakalım istedim.

3 Haziran günü Boğa burcunda geri hareket halinde bulunan Merkür artık direkt seyrine dönüyor. Tabii hemen direkt harekete döner dönmez hız kazanamaz. Aslında retro dönemin etkilerinden tam kurtulmak için gölge periyodun da çıkmasını beklemek lazım.

Hemen arkasında 5 Haziran gününün ilk saatlerinde Kova burcundaki Satürn geri hareketine başlayacak. Detaylarını günü geldiğinde paylaşımlarda bulabilirsiniz.

13 Haziran Pazartesi günü ise Merkür Boğa burcundaki hareketini tamamlayarak, İkizler burcundaki yolculuğuna başlayacak.

14 Haziran Yay burcunun 23.derecesinde bir Dolunay bizleri bekliyor. Mayıs sonunda yaşadığımız İkizler Yeniayının hasadı niteliğindeki bu fenomenin detaylarını takip edebilirsiniz.

16 Haziran günü Güneş çok aktif. Satürn ve Neptün ile açılar yapacak. Uzun zamandır bu iki gezegen Zodyak’ın aynı derecelerinde oldukları için hem Güneş-Ay hem de diğer gezegenler aynı anda açı kesinleştiriyorlar.

19 Haziran ise Venüs için aynı durum söz konusu. Venüs Satürn ve Neptün ile etkileşim içinde olacak.

21 Haziran astrolojik olarak yazın başladığı gün. Güneş Yengeç burcundaki hareketine başlayacak ve bizler de yılın en uzun gününü yani en fazla aydınlığı yaşayacağız. Yengeç dostlarımızın da doğum günü dönemi başlayacak. Tüm Yengeçlere mutlu, sağlıklı ve huzurlu yaşlar diliyorum.

23 Haziran günü Venüs yöneticisi olduğu Boğa burcundaki hareketini bitirerek, İkizler burcuna geçecek. Detaylarını takip edebilirsiniz.

28 Haziran Salı günü sabah saatlerinde Neptün Balık burcundaki geri hareketine başlıyor olacak.

29 Haziran ise Yengeç burcu temalarının çok yoğun olduğu bir Yeniay bizi bekliyor. Aile, ev ve şefkat, merhamet temalarının hakimiyetini en derin şekilde hissediyor olacağız.

Yazın bu güzel ayını keyfinizce geçirmeniz dileğiyle…

Yorumlar

Popüler Yayınlar