Yay burcunun yöneticisi Jüpiter bugün sabaha karşı 02:23 itibariyle Balık burcundaki hareketini tamamlayarak, Koç burcuna geçti. Büyük şans gezegeni 28 Temmuz tarihine kadar bu burcun 8.derecesine kadar direkt hareket edecek, sonrasında geri hareket ederek 28 Ekim tarihinde yeniden Balık burcuna geçecek. 20 Aralık 2022 tarihinde de Balık’taki yolculuğunu 12 sene sonra tekrarlamak üzere ayrılarak, yeniden Koç burcuna geçecek ve 16 Mayıs 2023 tarihine kadar Koç burcundaki yoluna devam edecek.  

Ateş elementinden Yay burcunun yöneticisi olan bu dev gezegen, aynı elementten Koç burcunda faaliyetlerini çok rahat yapar. Her ne kadar Balık burcunun da yöneticisi olsa, Balık’taki seyri, biraz atalet, teslimiyet, yavaşlık ve durağanlık getirir. Dolayısıyla baharın ortasında, yazın arifesinde hayatlarımızın artık hız kazanması, daha enerjik hissetmemiz söz konusu olabilecek.

Uzun zamandır eksik olan Ateş enerjisini özellikle Mayıs sonunda Mars'ın da Koç burcuna geçmesiyle beraber daha yoğun hissetmeye başlayacağız. Jüpiter'in Koç burcundaki hareketi atak, mücadeleci, inisiyatif alan davranışların artmasına, hedefe odaklanmanın daha kolay olmasına yardımcı olacaktır. Yüksek motivasyonla yeni başlangıçlar yapabilmek, ilk adımları atabilmek için cesaret ve enerji sağlamak her zamankinden daha kolay olacaktır. Ancak yine de Koç’un dürtüsel davranışları, kavgaya eğilimli yapısı ve benmerkezciliği konusunda tedbirli olmakta fayda olduğunu da hatırlatmak isterim.

Jüpiter’in buradaki konumundan şüphesiz ki önce Koç burcu ve yükseleni Koç olanlar fevkalade olumlu etkilenecekler. Arkasından doğal olarak diğer Ateş elementinden burç ve yükselen burçlar, Aslan ve Yay için son derece olumlu. Yine Yengeç, Terazi ve Oğlak burç ve yükselen burçları için de hayatlarının ilişkiler, kişisel gelişim, aile ve ev hayatı yanı sıra kariyer alanında olumlu gelişmelerin, iyicil deneyimlerin yaşanması söz konusu.

Boğa, Başak, Akrep ve Balık burç ve yükselen burçlarının bireysel ve ortak finansal konularda gelişmeler yaşaması, günlük yaşamlarında işlerinin biraz artması, ama bunun yanı sıra sağlıklarının da çok iyiye gitmesi, hatta kronik rahatsızlıklarında bile hafiflemelerin yaşanması mümkün olacaktır.

İkizler ve Kova burçlarının sosyal hayatlarının canlanması, yeni şeyler ve kısa seyahatler yapmak için fırsatlar bulmaları söz konusudur. Yeni dostluklar kurulması, var olanların gelişmesi, kardeşlerle iyicil bağlantılar bu dönemin genel karakteristiğidir.

Jüpiter’in hayatlarınızdaki negatif olana hiç dokunmadan hep pozitifi çoğaltmasını dilerim. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar