Mars 15 Nisan tarihinde başladığı Balık burcundaki hareketini bugün sabaha karşı 02:19 itibariyle tamamladı ve yöneticisi olduğu Koç burcuna geçti. 5 Temmuz 2022 tarihine kadar buradaki hareketine devam edecek ve sonrasında Boğa burcundaki yolculuğuna başlayacak.

Mars yöneticisi olduğu Koç burcunda tüm fonksiyonlarını son derece rahat gerçekleştirir. Mars'ın ve Koç’un ortak noktaları, dirayetin, mücadele gücünün ve genel olarak canlılığın yükselmesinde son derece olumlu etkileri beraberinde getirecektir.

Ancak bu ikilinin yaratacağı sıcaklık, hararet ve dürtüsellik kontrol altına alınmazsa zarar verebilecek seviyelere de ulaşabilir. Jüpiter de Koç burcunda olduğu için özellikle birkaç gün sonra yaşayacağımız kavuşum günlerinde, kontrolsüz bir salınımın olması da ihtimal dahilindedir.

Ateş elementinin baskınlığı iklim şartlarının da değişmesinde, sıcaklığın mevsim normallerinin üstüne çıkmasında etkili olabilecektir. Bunun yanı sıra hız ihtiyacının çok artması, telaşın artmasına, sebep-sonuç bağlantılarını kuramayacak kadar sabırsızlığa sonuç olarak da tatsız durumlara, kazalara neden olabilir.

Mars'ın Koç burcundaki yolculuğu sırasında her türlü kesici ya da yakıcı aleti, malzemeyi kullanırken çok dikkatli olmak, açık hava faaliyetlerinde doğaya zarar verebilecek ateş yakmak ya da yanıcı maddeleri atmak gibi eylemlerden uzak durmak her zamankinden daha kıymetli olacaktır. Geçen sene büyük bir acıyla deneyimlediğimiz yangınlarda da Mars-Jüpiter ikilisinin yine başrolde olduğunu hatırlatmak isterim.

Mars'ın bu yolculuğu doğal olarak Koç burcuyla beraber diğer Öncüleri, Yengeç, Terazi ve Oğlak burç ve yükselen burçlarını daha yoğun olarak etkileyecektir. Bedensel sağlık, fiziksel görünüm, davranışlar, ikili ilişkiler, ortaklıklar, mesleki hayat, kariyer hedefleri ve toplumsal yaşamın yanı sıra, ebeveynlerle alakalı konular, ev hayatı ve gayrimenkul meselelerinde hızlanmaların olması, mücadele gerektiren konularla karşılaşılması olasıdır.

Boğa ve Akrep burç ve yükselen burçları akut ve kronik sağlık konularında dikkatli olmalı ve bağışıklık sistemlerini kuvvetlendirmelidir.

İkizler ve Yay burç ve yükselen burçlarının sosyal konulara enerjilerini odaklamaları gerekebilir. Dostluk ve arkadaşlık ilişkilerinde çabuk reaksiyon vermemek faydalı olacaktır.

Aslan ve Kova burç ve yükselen burçlarının yolculukla, eğitim, ticaret, medya, hukuk ve kardeşlerle ilişkiler konusunda bazı deneyimler yaşaması söz konusu olacaktır.

Başak ve Balık burç ve yükselen burçlarının ortak ve bireysel maddi konularda inisiyatif alması, cinsel yaşamla alakalı bazı deneyimler yaşaması olasıdır. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar