Bugün Oğlak burcunda hareket eden Ay yarın (20 Mayıs Cuma) 14:48 ile 15:52 arasında boşlukta kalacak ve sonrasında Kova burcundaki hareketine başlayacak.

Sabaha karşı 04:34’te Merkür ve Jüpiter arasında olumlu bir açı kesinleşecek. Detaylarını yarınki paylaşımlarda bulabilirsiniz. 07:42’de Ay-Neptün, 10:08’de ise Ay-Mars altmışlıkları, sabah saatlerinin maddi ve manevi anlamda yüksek bir enerjiyle hareketlenmesinde, olumlu sonuçların elde edilmesine yardımcı fırsatların yakalanabileceğine işaret ediyor.

13:25 itibariyle Ay-Pluto arasında bir kavuşum söz konusu. hemen arkasından ise 15:01’de Güneş-Ay üçgeni takip ediyor. Her iki açı da özellikle iş bağlantılarında, finansal konularda, idari mekanizmaların işlerliğinde kolaylıklara ve akışa işaret ediyor. Önemli toplantı ve görüşmelerinizi bu saatlere planlamanızı tavsiye ederim.

18:12’de kesinleşen Ay-Merkür üçgeni ve arkasından gelen (18:55) Ay-Jüpiter altmışlığı da iletişimin rahatlamasına, ileriye götürecek konuşmaların ve planların yapılabileceğine işaret ediyor.

Yarınınız güzel geçsin,

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar