Bugün Boğa burcunda hareket eden Ay yarın (29 Mayıs Pazar) 17:09’dan 20:22’ye kadar boşlukta kalacak. Sonrasında İkizler burcundaki hareketine başlayacak.

Boğa burcundaki Ay 10:50’de önce Neptün ile bir altmışlık, 10:52’de ise Satürn ile bir kare açı kesinleştirecek. Bu saatler karmaşa, konsantrasyon bozukluğu ve baskı hissiyle beraber gelen deneyimlere neden olabilir. Önemli kararları ve görüşmeleri bu saatlere ayarlamamak daha akıllıca olacaktır. Sonrasında 14:16’da Ay geri hareket halindeki Merkür ile bir kavuşum kesinleştirecek. Sabah yaşanan sıkıntıların, yanlış anlaşılmaların telafisi için bu saatler uygun gözüküyor. Boşlukta kalmadan evvelki son açısını ise Pluto ile bir üçgen yaparak kesinleştiren Ay, ruhsal olarak biraz dinginleşmeye, tazelenmeye de olanak sağlayacaktır. Günün tüm açılarında Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burç ve yükselen burçlarının daha toleranslı ve sabırlı olmalarını tavsiye ederim.

Yarının en önemli astrolojik olgularının başında ise 13:32’de kesinleşen Mars-Jüpiter kavuşumu geliyor. Zaten biraz karmaşık olan günde agresyonun yükselmesine neden olabilecek bu açının detaylarını yarınki paylaşımlarda bulabilirsiniz. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar