Bugün 12:49 itibariyle Boğa burcundaki Güneş ile Balık burcundaki Mars arasında son derece olumlu bir açı kesinleşecek. 2021 Ekim ayının başında Terazi burcundaki kavuşumla başlayan bu döngünün geldiğimiz aşamasında mücadele gücümüzü yükseltmek, doğru hedeflere odaklanmak, destekleyici unsurları görüp kullanabilmek için fırsatlarla karşılaşmamız söz konusu. Açının etkisini 10 Mayıs Salı gününe kadar hissediyor olacağız.

Dirayeti, mücadele gücünü sembolize eden Mars'ın Güneş ile yaptığı bu açı, dengeli bir enerji salınımına, enerjinin ve gücün kontrollü kullanımına, maddi ve duygusal konularda elde edilebilecek desteklere işaret ediyor. İki dişil burçta meydana gelen bu etkileşim, rasyonelliğin ve objektivitenin biraz sapmasına neden olsa bile, yine de akıllıca kullanılırsa büyük yarar sağlayacaktır.

Özellikle Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak ve Balık burç ve yükselen burçlarının dayanıklılık, mücadele gerektiren konularda destekleyici fırsatlar yakalamaları olasıdır. Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay ve Kova burç ve yükselen burçlarının ise aksaklık gördükleri hayat alanlarında düzeltme ve düzenlemelere gitmeleri kolay olacaktır. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar