Bugün 10:22 itibariyle Boğa burcunun 14.derecesinde Güneş ve Uranüs arasında bir kavuşum kesinleşecek. Böylece geçen sene 30 Nisan’da başlamış olan döngü tamamlanmış olacak. Etkisini bugün ve hafifleyerek yarın da hissediyor olacağız.

Bu açı bireysel düzlemde günlük rutinden uzaklaşma ihtiyacını, isyanı ve kural dışı davranmaya yatkınlığı ifade eder. Haritanızda Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçları tarafından yönetilen alanlarda, özellikle de buralarda gezegenler varsa, bu etkiyi hissetmeniz büyük olasılıktır. Bu açının etkisi yukarıda belirttiğim burçların ikinci haftasında doğanların ve yükselen ya da herhangi bir astrolojik noktaları bu burçların 12-16 derecesinde olanların hayatında daha yoğun olarak hissedilecektir. Ani harcamalara, teknolojik kullanımlara ve genel olarak dürtüsel yaklaşımlarınıza karşı kontrollü olmanızı tavsiye etmek istiyorum.

Geniş olarak bakıldığında finansal alanda beklenmedik kırılmaların yaşanması, risklerin yönetilememesi, ekonomide dalgalanma ve finansal kurumlarla alakalı siber suçlara işaret eder. Halkların harekete geçmesi, düzeni bozan yaklaşımlar bu kavuşumun etkisi altında yoğun olarak görülebilir. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar