Bu sabah 09:35’te Balık burcunun 24.derecesinde Mars ve Neptün arasında bir kavuşum kesinleşti ve böylece yeni bir döngü başladı. Açının etkilerini bugün, yarın ve azalarak Cuma günü hissediyor olacağız. Doğalarında birbiriyle uyumsuz olan bu iki gezegenin kavuşumu dikkatle ele alınması gereken bir enerji salınımına işaret ediyor. Gerçeklerden uzaklaşmaya neden olabilecek bu açı, ütopyalara ya da illüzyonlara dayanan hareket planlarının, hedeflerin hayatımızda hakimiyet göstermesine neden olabilir. İdealize edilen ama gerçekte hayata geçirilmesi çok da kolay olmayan hayallerin, isteklerin peşinden gitmek için başlangıçlar yapmak, sanrılarla karar almak, yanıltıcı sezgilerin etkisiyle hükümlere varmak da olasıdır.

Diğer yandan bu enerji dikkatli kullanılırsa, manevi alanda büyük bir aktivasyon, enerjinin yükselmesi gibi etkiler de yaratabilir. Büyük ölçekli olarak, inançlarla bağlantılı vurgulara dayanan, mücadele, karşı durma, hatta yıkım amaçlı oluşumların tohumlarının atılması da olasıdır.

Bireysel seviyede, suyla ve sıvılarla alakalı sorunlar, bağışıklık sistemi problemleri, gıda ve ortamdan kaynaklanan zehirlenmeler söz konusu olabilir. Her türlü kimyasal ve besin tüketiminde dikkatli olmayı, beklenmedik hava koşullarına hazırlıklı olmayı gerektiren birkaç gün söz konusudur.

Öncelikle Balık ile beraber, İkizler, Başak ve Yay burçlarının son haftasında doğanların, herhangi bir astrolojik noktaları bu burçların 22-26 derecelerinde olanların, sağlık, fiziksel görünüm, davranışlar, ikili ilişkiler, evlilikler, ailevi konular ve ev hayatı, kariyer ve meslek yaşamı, toplumsal hayat gibi önemli hayat alanlarında yeni bir döngünün başladığını bilmeleri gerekir. Bu alanlardaki gelişme ve değişikliklerde gerçeklerden uzaklaşmadıklarından, doğru hedefe odaklandıklarından emin olmalarını tavsiye ederim.

Koç ve Terazi burç ve yükselen burçlarının akut ve kronik sağlık durumlarıyla, çalışma hayatları ve çalışanlarıyla alakalı yeni durumlar için gözlerini açık tutması çok faydalı olacaktır.

Boğa ve Akrep burç ve yükselen burçlarının sosyal bağlantılarında, arkadaşlık ilişkilerinde, çocuklarıyla alakalı konularda ve yaratıcılık gerektiren faaliyetlerinde yeni, ideallere dayanan ve mücadele gerektiren durumların ortaya çıkması mümkündür.

Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının yakın çevre ilişkilerinde, kardeşleriyle bağlantılarında, akademik ve hukuki meselelerinde, seyahat planlarında hareketlilik olabilir.

Aslan ve Kova burç ve yükselen burçlarının ise bireysel ve ortak maddi konularda, vergi, kredi gibi resmî finansal yükümlülüklerinde bazı yeni durumların ortaya çıkması olasıdır. Yanılgılara dikkat etmek ve gerçeklerden uzaklaşmamak faydalı olacaktır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar