Bu akşam 22:19’da geri hareket halindeki Merkür ile Güneş arasında İkizler burcunda bu senenin üçüncü kavuşumu kesinleşecek. Bir sonraki kavuşumu ise Temmuz ayında yaşayacağız. Merkür Güneş’ten sadece 28 derece uzaklaşabildiği için aralarında gerçekleşebilen tek açı da kavuşumdur. Şu sıralarda Merkür yavaş hareket ettiği için açının etkisini bugün ve yarın da hissediyor olacağız.

İkizler burcunda gerçekleşen bu kavuşum, Nisan ayında atılan iletişim, eğitim, yolculuklar, seyahatler ve ticaretle alakalı temellerin bir kez daha ele alınması, gözden geçirilmesi ve detaylarına inilmesi için bizlere fırsat tanıyacak. Koç burcunun hızı ve hevesiyle başlatılan işlerin daha rasyonel bir yaklaşımla, alternatiflerine bakılarak ve çeşitlendirilerek ele alınması da mümkün olabilecektir.

Bu kavuşumun etkisi öncelikle İkizler burç ve yükselen burçları için çok önemli. Daha fazla anlatmak istemek, parlak bir fikir bulmak, önemli bir karar almak söz konusu olabilir. Diğer Değişken, Başak, Yay ve Balık burç ve yükselen burçları ise hayatlarının aile, kariyer ve ilişkiler gibi alanlarında önemli konuşmalar yapabilir, kararlar alabilirler, eski planları ya da alınmış kararları gözden geçirebilirler.

Koç, Aslan, Terazi ve Kova burç ve yükselen burçlarının yolculuklar, hukuki konular, arkadaşlar, kardeşler, çocuklar, eğitim ve yaratıcı faaliyetler alanında hareketli olması mümkün.

Boğa, Yengeç, Akrep ve Oğlak burçlarının sağlık, günlük çalışma yaşantısı, bireysel ve maddi kaynaklar, para meseleleriyle alakalı bazı kararlara varması, bu konularda görüşmeler yapması olası. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar