Yazın habercisi Mayıs ayı başlıyor. Nisan ayını Ramazan Bayramı’nı karşılarken uğurluyor olacağız. Sonrasında da yavaş yavaş doğanın tüm canlılığının ruhlarımıza ve bedenlerimize nüfuz etmesi için, bol bol açık havada zaman geçirmeye fırsatlar yaratmalıyız.

30 Nisan’da yaşayacağımız Yeniay ve Güneş Tutulmasından sonra 1 Mayıs malum Emek ve Dayanışma günü, aynı zamanda Arife.

2 – 4 Mayıs arasında bayrımı kutlayacağız ve 2 Mayıs günü Venüs Balık burcundaki hareketini tamamlayarak Koç burcuna geçecek. Venüs için zor olan bu konumun detaylarını her zaman olduğu gibi sizlerle paylaşacağım.

6 Mayıs Hıdrellez. Dileklerimizi dilek, dualarımızı etmek ve ritüellerimizi yapmak için bugünü takvimlerinize işaretleyin.

10 Mayıs Salı günü İkizler burcunda hareket eden Merkür geri hareketine başlayacak. 3 Haziran tarihine kadar Boğa burcunun 26.derecesine kadar geri gidecek. Detaylarını zamanı geldiğinde takip edebilirsiniz.

11 Mayıs ise oldukça önemli bir gün. Jüpiter Balık burcundan sene sonuna doğru tekrar gelmek üzere ayrılıyor. Koç burcundaki yolculuğunda ilk 8 derecede hareket edecek. Yani ilk hafta doğan Koçlar için büyük şans kapıda.

16 Mayıs bu senenin ilk Ay Tutulmasını yaşayacağımız tarih. Yine Boğa-Akrep ekseni çalışıyor olacak. Bu çok etkili tutulmanın detaylarını da sizler için hazırlayacağım.

21 Mayıs ise Güneş'in İkizler burcuna geçtiği tarih. İkizler bu sene hem rahat hem de çok şanslılar. Şimdiden yeni yaşlarını içtenlikle kutluyorum.

25 Mayıs Çarşamba günü nihayet Mars Balık burcundan çıkarak, yöneticisi olduğu Koç burcuna geçecek. Hayatın hızlanması, hareketlenmesi bu tarihten sonra daha hissedilir olacak.

28 Mayıs ise Venüs'ün Boğa burcuna geçiş tarihi. Venüs de Boğa’nın yöneticisi olduğu için, değerler, maddi konular ve ilişkiler açısından önemli günler bizi bekliyor.

30 Mayıs Pazartesi günüyle birlikte İkizler burcunda bir Yeniay karşılıyor olacağız. Detaylarını paylaşımlarda bulabileceksiniz.

Mayıs güneşinin içinizi ısıtması, ruhunuzu şenlendirmesi taşması dileğiyle…

Sevgiyle,

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar