Terazi objektivite, rasyonellik ve düşünme yeteneğiyle yakından bağlantılıdır. Güzellik, sosyallik, sanat, aşk ve para ile alakalı Venüs tarafından yönetilir. Hayatında uyum, memnuniyet ve güzellik arayan Terazi insanı, sanat, iletişim, moda ve finans alanında oldukça başarılı pozisyonlarda yer alır. Şartlara uyum konusunda bir uzman olan Terazi ebeveyn, çocuk sahibi olduktan sonra da hiç bir zorluk çekmeden hayatına devam eder. Dengelerin değişmiş olması, yeni sorumlulukların yüklenilmiş olması, tüm burçların içerisinde en az Terazi ebeveyni rahatsız edecektir.

Terazi hayatının temel taşı olan “uyum” prensibini çocuğuyla olan ilişkisinde de ön plana alır. Terazi burcunun yarattığı huzurlu, sıcak ve güzel ortam çocuk için uygundur. Düşünsel yetenekleri kuvvetli Terazi ebeveyn çocuklarının kafasından geçenleri anlamakta ustadır. Ama çok boyutlu düşünmesi, karar aşamasında alternatifleri görmek, değerlendirmek isteği, bazen çocuğu bunaltabilir. Yine de çocuğun Terazi ebeveyninden başta “düşünmek” olmak üzere, öğreneceği çok şey vardır.

Terazi’nin zarafeti, sosyal ortamlardaki başarısı, rafine zevkleri çocuğunun da dikkatini kolayca çeker. Terazi ebeveyninin huzuru bozmamak, yaşam standartını sabitlemek hatta yükseltmek için verdiği uğraş, çocuğun da mücadeleci ama manevi anlamda zengin bir erişkin olmasında önemli bir etkendir.

Terazi anne-baba sosyal, dengeye ve adalete önem veren yapısıyla çocuğuna olumlu bir rol modeldir. İnsan ilişkilerindeki doğal nezaket, uyum, adil yaklaşımlar ve diplomasi, Terazi ebeveynin çocuğunun da bu alanda becerikli bir erişkin olmasını sağlar.

Dış görünüşe çok önem veren Terazi anne-baba için, çocuğunun giyim tarzı ya da giydiklerini temiz ve düzenli şekilde koruyamaması en büyük problemlerdendir. Erken yaşlardan itibaren bu konunun ve sosyal ilişkilerde tecrübesizliğin getirdiği hataların Terazi ebeveyn tarafından büyütülmemesine dikkat etmek gerekebilir.

Sevgiyle,

 

 

#astroloji #astrolog #astrolojidanışmanlığı #astrolojigünlüğü #astrolojieğitimi #astrolojikdanışmalık #günlükburçyorumu #burçlar #zodyak #love #tarot #koçburcu #boğaburcu #ikizlerburcu #yengeçburcu #aslanburcu #başakburcu #teraziburcu #akrepburcu #yayburcu #oğlakburcu #balıkburcu #instagood #astrology #teraziebeveyn #teraziburcuçocuğu #çocukastrolojisi

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar