Mars 6 Mart tarihinde başladığı Kova burcundaki hareketini bugün sabah 06:07 itibariyle tamamladı ve Balık burcuna geçti. 25 Mayıs 2022 tarihine kadar buradaki hareketine devam edecek ve sonrasında yöneticisi olduğu Koç burcundaki yolculuğuna başlayacak.

Ateş doğasında olan, dirayet, mücadele ve savaş gezegeni Mars Balık burcunda maalesef fonksiyonlarını çok rahat gerçekleştiremez. Daha ziyade duygularla ve sezgilerle hareket etmeye, şefkate ve merhamete verdiği değerlerle savaşmaktan çok kenara çekilmeye eğilimli bir doğada olan Balık burcundaki Mars, verilen mücadelelerde bolca gözyaşına ve yarı yoldan dönmelere de işaret eder.

Herhangi bir konuda verilen ya da başlatılan mücadelede tam odaklanmakta zorluklar, kararlı adımlarla ilerlemekte güçlükler, öznel yaklaşımların sorunların yaşanmasına neden olabilecektir. Mars'ın bu yolculuğu döneminde objektiviteyi kaybetmemek, aklı ön plana çekerek hareket etmek için mümkün olduğunca gayret göstermek çok faydalı olacaktır.

Bu transit doğal olarak önce Balık sonra, İkizler, Başak ve Yay burç ve yükselen burçlarını daha yoğun olarak etkileyecektir. Davranışlar, bedensel sağlık, ikili ilişkiler ve ortaklıklar, aile ve ev yaşantısı, kariyer ve toplumsal hayat gibi hayatın bel kemiğini sembolize eden alanlarda, hareketlenmenin olması, bazen de mücadele gerektiren durumların yaşanması ihtimal dahilindedir. Öfkeye yenilmemek, hızlı karar almamak, hedefe odaklanmak ve sorunları yalınlığıyla analiz etmek bu dönemde çok kıymetli olacaktır.

Koç ve Terazi burç ve yükselen burçları akut ve kronik sağlık konularında dikkatli olmalı ve bağışıklık sistemlerini kuvvetlendirmelidir.

Boğa ve Akrep burç ve yükselen burçlarının sosyal konulara enerjilerini odaklamaları gerekebilir. Dostluk ve arkadaşlık ilişkilerinde çabuk reaksiyon vermemek faydalı olacaktır.

Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının yolculukla, eğitim, ticaret, medya, hukuk ve kardeşlerle ilişkiler konusunda bazı deneyimler yaşaması söz konusu olacaktır.

Aslan ve Kova burç ve yükselen burçlarının ortak ve bireysel maddi konularda inisiyatif alması, cinsel yaşamla alakalı bazı deneyimler yaşaması olasıdır. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar