Dün gece 02:12 itibariyle Koç burcunun 13. derecesinde Güneş ve Merkür arasında senenin ikinci kavuşumu gerçekleşti. Merkür'ün hızlı hareket etmesi nedeniyle açının etkisini bugün hissediyor olacağız.

Koç burcunda gerçekleşen bu kavuşum, artık gerçekten kış uykusundan uyanmamıza, hızlanmamıza hem bedensel hem de zihinsel olarak tazelenmemize yardımcı olacak. yeni fikirlerin oluşması, yaşama sevincinin yükselmesi, özgüvenin artması, daha bir canlı daha ümitli bir şekilde hayata sarılmamıza yardımcı olacaktır.

Liderliği ve başlangıçları sembolize eden Koç burcunda meydana gelen bu kavuşum, dünya siyasetinde de önemli kararların alınabileceğine, adımlar atılabileceğine işaret ediyor. Umalım ki tüm kararlar barıştan ve halkların refahından yana olsun.

Bu kavuşumun etkisi öncelikle Koç burç ve yükselen burçları için çok önemli. Daha fazla anlatmak istemek, parlak bir fikir bulmak, önemli bir karar almak söz konusu olabilir. Diğer Öncü, Yengeç, Terazi ve Oğlak burç ve yükselen burçları ise hayatlarının aile, kariyer ve ilişkiler gibi alanlarında önemli konuşmalar yapabilir, kararlar alabilirler.

Aslan, Yay, İkizler ve Kova burç ve yükselen burçlarının yolculuklar, hukuki konular, arkadaşlar, kardeşler, çocuklar, eğitim ve yaratıcı faaliyetler alanında hareketli olması mümkün.

Boğa, Başak, Akrep ve Balık burçlarının sağlık, günlük çalışma yaşantısı, bireysel ve maddi kaynaklar, para meseleleriyle alakalı bazı kararlara varması, bu konularda görüşmeler yapması olası.


Yorumlar

Popüler Yayınlar