Bugünün ikinci önemli açısı akşam 22.13 itibariyle Venüs ve Neptün arasında, Balık burcunun 24.derecesinde kesinleşecek olan kavuşum. Açının etkisini yarın yoğun, ertesi gün azalarak hissediyor olacağız.

Venüs ve Neptün Balık burcunda muhteşem şekilde fonksiyonellerdir. Aşkın, sevginin, bağ kurma kapasitesinin en üst seviyelerini görmek, hissetmek mümkündür. Karşılık beklemeksizin duyguların paylaşılması, idealize edilmiş ilişkiler söz konusu olabilecektir.

Bu durum bazen zayıflık, bazen hayalperestlik olarak da algılanabilir. Dolayısıyla kırıklıklara, beklentilerin havada kalmasına, gerçeklere ve olgulara dayanmayan aşırı duygusallık üzerine kurulmuş bağlantılara da neden olabilir.

Bu kavuşum özellikle Balık burcunun son haftasında doğanları fazlasıyla etkileyecektir. Diğer Değişken burçlar İkizler, Başak ve Yay için de benzerlikler söz konusu olabilir. Ayrıca yükselenleri ya da herhangi bir astrolojik noktaları bu burçların 22-26 derecelerinde olanların da etkilenmesi olasıdır. Dış görünüş, davranışlar, ikili ilişkiler, ortaklıklar, mesleki ve toplumsal hayat, ebeveynlerle bağlantılar ve ev hayatıyla alakalı önemli adımlar atılabilir.

Koç ve Terazi burç ve yükselen burçları akut ve kronik sağlık konularında yeni ve fayda sağlayacak olasılıklarla karşılaşması mümkündür.

Boğa ve Akrep burç ve yükselen burçlarının sosyal konularda, arkadaşlıklarda ve çocuklarıyla alakalı meselelerde güzel başlangıçlar yaşaması olasıdır.

Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçlarının yolculukla, eğitim, ticaret, medya, hukuk ve kardeşlerle ilişkiler alanında adımlar atması söz konusu olacaktır.

Aslan ve Kova burç ve yükselen burçlarının ortak ve bireysel maddi konularda hoş gelişmelerle karşılaşması mümkün olacaktır. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar