Bugün 15:39’da Koç burcundaki Merkür ile Kova burcundaki Satürn arasında uyumlu bir açı kesinleşecek. Merkür’ün hızlı hareketi nedeniyle açı bugün çok hissedilir olacaktır ve yarına etkisi zayıflayacaktır.

Mart ayı başındaki Yeniay gününde kesinleşen bir kavuşumla başlayan bu döngünün yaşayacağımız ilk altmışlığı, insan hakları, eğitim, teknoloji, ticaret, turizm ve iletişim alanında disiplin, yapılandırma, kontrol ve gözden geçirme fırsatlarının kullanılmasıyla alakalı.

Döngünün bu ilk aşamasında sınırları doğru tayin etmek, kurallar koymak, yetersizlikleri saptayarak çözüm üretmek için bazı olanakların bulunması söz konusu. Yerine getirilmeyen yükümlülüklerin, korkularak ötelenen sorumlulukların tamamlanması, uzlaşmaya ve kalıcılığa yönelik çabaların haşatını yapmak için şans bulabiliriz.

Bireysel seviyede daha iyi bir öğrenme sistemi yaratmak, etkin iletişim kurmak, faydası olmayan, demode sistemleri yenilemek için olasılıkları araştırmak üzere eyleme geçebiliriz.

Öncelikle Koç ve Kova olmak üzere, İkizler, Aslan, Terazi ve Yay burç ve yükselen burçlarının bedensel sağlıkları, davranışları, çocuklarıyla alakalı sorunları, eğitim, kardeşlerle ilişkileri, hukuki konulardaki problemleri, yurt dışı bağlantıları ve ilişkilerindeki aksaklıklarda olumlu gelişmelerin olması, kazanımlar elde etmeleri mümkün olacaktır.

Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak ve Balık burç ve yükselen burçlarının çalışma hayatı, kariyer, sağlık, günlük akış, ev hayatı, ailevi ilişkiler, ortak maddi konular ve kronik hastalıklarla bağlantılı ve maddi konularda gelişmeler yaşaması söz konusu olabilir. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar