Bugün öğleden sonra 15:03’te Boğa burcundaki Merkür ve Oğlak burcundaki Pluto arasında bir üçgen açı kesinleşecek. Açının etkisini bugün yoğun ve yarın da hafifleyerek hissediyor olacağız. Bu açının içeriğindeki konular aslında bu senenin Ocak ayının son günlerine dayanıyor. O dönemde güçle, manipülasyonla alakalı ya da önemli bir konuda ihtiyacınız olan bir yardımla bağlantılı. Bu açının döngüsel olarak kritik bir dönemini de Nisan ayının ikinci yarısında gördük. Şimdi ise sorunların bir ara çözüme ulaşması, dengenin kısmen de olsa sağlanması söz konusu.

Bu uyumlu açının etkisini kullanarak önemli pozisyonlardaki kişilerle görüşmeler yapabilir, sorunlarınızın çözümünde desteklerini rica edebilirsiniz. Düşüncelerin önem ve güç kazandığı bu iki gün süresince fikirlerinizi kabul ettirmek, karşınızdakileri ikna edebilmek her zamankinden daha kolay olacaktır.

Aynı açının edilgen bir yanının olduğunu da unutmamak gerekir. Kendiniz de daha kolay ikna olabilir ve normalde kabul etmekte zorlanacağınız teklif ve konularda kabullenici olabilirsiniz.

Bu açı aynı zamanda gizli kalmış üstü örtülmüş bazı konuların da kolayca aydınlanmasına yardımcı olma özelliğindedir. Diğer yandan kendi iç dünyamızı anlamak, derinlerimize bakmak ve kendi düşünce sistemimizi daha net kavramak için de önemli bir fırsat olarak kullanılabilir. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar