Bu sabah Kova burcuna geçen Ay bugün, yarın ve ertesi gün öğle saatlerine kadar buradaki hareketine devam edecek. Özgürlüklerin, aykırılıkların, özgünlüğün burcu, Hava elementinden Kova’da Ay sıra dışı duygulanımların, hissiyatın sembolüdür. Kova’nın egzantirik enerjisi sıradan olan bazı durumların bile birden bire enteresan bir hal almasına neden olabilir.

Kova enerjisi ile duygusal alanda özgürleşme ihtiyacının en yoğun olarak görüldüğü zamana işaret eder. Geleneklerle, kurallarla yaşayan Oğlak’tan çıkan Ay artık zincirlerinden kurtulmak ister.

Bu doğrultuda bizler de bu dönemde yasakları delmek, kuralları çiğnemek, sistemi yıkmak için derin bir istek hissedebiliriz. Kova burcu haritanızın hangi alanına düşüyorsa orada hafif isyanla karışık, bir yenilik ihtiyacı, yeni ve değişik fikirlerin ortaya çıkması olasıdır. Bu dönemde toplumsal olaylar daha fazla ilgimizi çeker, arkadaşlarımızla birlikte olmayı daha fazla isteriz. Sosyalleşmek ve özgürlük günlük yaşamımızda en temel ihtiyaçmış gibi hissedebiliriz. Şimdi Yükselen burçlara göre Kova haritanızın hangi alanına düşüyor bir bakalım isterseniz.

Sevgiyle,

Koç – arkadaşlar, sosyal gruplar, idealler

Boğa – mesleki yaşam, kariyer, sosyal statü

İkizler – uzun yolculuklar, inanç, toplumsal kural ve yasalar

Yengeç – ortak kazançlar, varlıklar, gizemler, miras, ölüm

Aslan – ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık

Başak – günlük çalışma hayatı, hizmet alma-verme, genel sağlık

Terazi – çocuklar, yaratıcılık, sanat, gerçek aşk

Akrep – aile, ev yaşantısı, ebeveynler

Yay – yakın çevre, kardeşler, temel eğitim, iletişim

Oğlak – finansal kaynaklar, kazanma yeteneği

Kova – öz benlik, ego, bedensel sağlık

Balık – bilinçdışı, kronik hastalıklar, uyku

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar