Bu gece yarısını geçtikten sonra (01:39) Boğa burcundaki Merkür ile Balık burcundaki Neptün arasında uyumlu bir açı, bir sextil kesinleşti. Açının etkisini bugün daha yoğun olarak hissediyor olacağız.

Mart ayının sonlarında yaşadığımız kavuşumla başlayan bu yeni döngü, ilişkilerde, finansal alanda, toprakla ve sularla alakalı meselelerde ya da hayatımızda yaşadığımız karmaşık durumların çözümlenebilmesi, netleşmemiş meselelerin açıklık kazanması için harekete geçebilme fırsatını da beraberinde getiriyor. Merkür-Neptün döngüsünün geldiğimiz bu ilk fazı yanlış anlaşılmaların, kırılganlık ve alınganlıkların telafisi için de imkanları beraberinde getiriyor.

Medya, ticaret, turizm, eğitim, kâr amacı gütmeyen her türlü kurum için bazı kural ve uygulama değişikliklerinin yapılması olumlu adımların atılmasında etkili olacaktır. Bunun yanı sıra, finans ve iş dünyasında özellikle inşaat sektöründe de olumlu gelişmelerin olması mümkündür.

Bu açı özellikle Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak ve Balık burçlarının ikinci yarısında doğanlar ve herhangi bir astrolojik noktaları bu burçların 21-25 derecelerinde olanlar için, gelişim, verimli bir iletişim, yaratıcılık gerektiren alanlarda yeni şeyler öğrenme fırsatını da berberinde getirecektir. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar