Boğa burcundaki Merkür ile Kova burcundaki Satürn bugün 16:51’de zorlayıcı bir açı kesinleştirmek üzere hizalanıyorlar. Şubat ayının ilk günlerinde yine Kova burcundaki kavuşumla başlattıkları döngünün ilk zorlayıcı fazını bugün ve etkisi azalarak da yarın hissediyor olacağız.

Merkür bildiğiniz gibi düşünce yapımızı, iletişim kurma becerilerimizi, muhakeme kapasitemizi, Satürn ise kısıtlamaları, disiplini, kendi yetersizliğine yüzleşerek bir sistem oluşturma gereksinimlerini ifade eder.

Dolayısıyla bu dönemde özellikle Şubat ayında başlatmış olduğunuz, ticari, finansal, eğitsel ve iletişimle alakalı bir ara değerlendirme yapmanız gerekebilir. Bu açıların etkisini haritalarımızda Boğa ve Kova burçları hangi alanlarda aktifse ilgili konularda daha belirgin deneyimler yaşayarak hissederiz.

Doğal olarak önce yine Boğa ve Kova, arkasından da Aslan ve Akrep burç ve yükselen burçları için önemli hayat alanları söz konusu olacaktır. Yükselenleri ya da herhangi bir astrolojik noktaları bu burçların 22-24 derecesinde olanlar daha fazla hissedebilirler. Bu burçlar ilişkiler, bedensel sağlık, aile, ev yaşantısı, gayrı menkuller ve kariyerin yanı sıra toplumsal imajlarıyla ilgili, kendilerini düşünmeye, belki yeniden yapılandırmaya yönlendirecek deneyimler yaşayabilirler. Depresyona eğilim, yalnızlık hissi, anlaşılmadığını düşünmek, kendini kapatmak isteği bu etkileşimlerin psikolojik tezahürleri olarak ortaya çıkabilir. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar