İlkbaharın tadına varacağımız Nisan ayı kapımızda. Umarım baharın iyice hissedileceği bu günlerde sizler de hayatınızda canlılık, bedeninizde enerji ve ruhunuzda yaşam sevincinin canlanması için kendinize fırsat yaratıyorsunuzdur. Yaşamanın lütfunu bir kez daha hissedeceğimiz önümüzdeki günleri şöyle bir gözden geçirelim istedim.

Nisan ayının ilk günün Koç burcunda yaşayacağımız, gerçekten de tazelenmemize yardımcı olacak bir Yeniay ile karşılıyoruz. Her zamanki gibi detayları günündeki paylaşımlarda bulabilirsiniz.

3 Nisan günü yine Koç burcunun canlılığını Güneş-Merkür kavuşumuyla hissediyor olacağız.

5 Nisan Mars ve Satürn arasında kesinleşecek bir kavuşum var. Biraz sıkıntılı bir gün olabilir. Elektronik aletlere, teknolojik konulara ve hacklenmelere dikkat etmek lazım.

11 Nisan günü Merkür bu defa Boğa burcundaki hareketine başlayacak. Maddi konular, finans dünyası ve ayakları yere basan fikirler gündemi alacak.

12 Nisan ise tarihi bir gün. Jüpiter ve Neptün arasında bir kavuşum kesinleşecek. Seneye damgasını vuracak açılardan birisi olacak. Detaylarını zamanı gelince sizlerle paylaşıyor olacağım.

15 Nisan günü Mars Kova burcundaki yolculuğunu tamamlayarak Balık burcuna geçecek. Nispeten merhamet ve şefkat hakimiyeti görülebilecektir.

16 Nisan ise Terazi burcunun son derecelerin yaşayacağımız bir Dolunay günü olacak. İlişkilerin çok gündemde olacağı bu dönemin detaylarını da uygun günlerde takip edebileceksiniz.

20 Nisan’da sabah erken saatlerde Güneş Boğa burcuna geçiyor olacak. Bu tarihten itibaren Boğaların yaş günlerini kutluyor olacağız.

24 Nisan biraz kafaları karıştıran, iletişimi zorlaştıran bir gün olabilir. Merkür çok hareketli olduğu için, trafik, ticaret ve genel iletişimle alakalı konular gündemi alabilecektir.

29 Nisan günü Oğlak burcunun son derecelerindeki Pluto geri hareketine başlayacak. Kitleleri ilgilendiren bu değişimle ilgili de paylaşımları bulabileceksiniz.

Hayat sevincinizin çoğalması, taşması dileğiyle…

Yorumlar

Popüler Yayınlar