Her türlü iletişimi, düşünme şekillerini ve süreçlerini, muhakeme kapasitesini ve şeklini belirleyen Merkür bu sabah 04:33’te Kova burcundaki hareketini tamamlayarak, 27 Mart 2022 tarihine kadar devam edecek olan, Balık burcundaki yolculuğuna başlayacak.

Hayalperestliği, konsantrasyon zorluğu, duyguların baskınlığı ile ünlü Balık burcundaki Merkür, iletişimde rasyonelliğin kaybolmasına, muhakemelerde öznelliğin baskınlaşmasına, duyguların ve manevi ihtiyaçların mantığın ve aklın önüne geçmesine neden olacaktır. Herhangi bir konuya odaklanmak, nokta atışı, iletişim, karmaşa yaşamadan cevapların bulunması bu dönemde biraz zor olabilir.

Merkür'ün Balık burcunda olduğu dönemde edebiyat, dans başta olmak üzere sanatın her alanında hareketlenmenin olması, duygusal konuşmaların çokça yapılması olasıdır. Dolayısıyla bu dönemde teknoloji kullanımına, trafikte yaşanabilecek dalgınlıklara, unutulan işlere biraz daha fazla maruz kalabiliriz.

Balık burcuyla birlikte Yengeç ve Akrep burç ve yükselen burçlarının Merkür'ün buradaki hareketi süresince önemli kararlara imza atması, yeni bir eğitime başlaması, pazarlık süreçlerini başlatması, farklı kontratlar yapması, çocuklarıyla ilgili kararlar alması ve yolculuklar yapması kuvvetli olasılıktır.

İkizler, Başak ve Yay burç ve yükselen burçlarının hayatlarının aile, kariyer, ikili ilişkiler alanında kuvvetli ve doyurucu iletişimler kurmaları, yeni kararlar almaları söz konusu olabilir.

Koç ve Terazi burç ve yükselen burçlarının sağlıklı yaşam adına yeni kararlar alması, günlük yaşamlarına yeni düzenler entegre etmesi ve çalışma yaşamlarında olumlu değişikliklere gitmesi bu süreçte söz konusu olabilecektir.

Yengeç ve Oğlak burç ve yükselen burçları için, sosyal yaşamda hareketlilik, eğitsel faaliyetler, yolculuklar, arkadaş ve kardeşlerle uzun konuşmalar ve birlikte alınan kararlar söz konusu olabilir.

Aslan ve Kova burç ve yükselen burçlarının bireysel ve ortak maddi kararlar alması, bu alanda daha güvenli ve aileye de faydası olan adımlar atması mümkündür. 

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar